Misli.com 2. Lig Beyaz Grupta 3.hafta maçları Pazar günü oynanacak. Ligde henüz galibiyeti bulunmayan İnegölspor, Sarıyer'i sahasında konuk edecek. Zorlu mücadele İlçe Stadında saat 15.30'da başlayacak. Mücadeleyi ise Fatih Tokail yönetecek. Yardımcılıklarını da Hüseyin Kıvanç Durmaz ile Uğur Başdaş yapacak.

Maç öncesi konuşan Teknik Direktör Osman Özdemir, "İlk 2 haftada aldığımız sonuçlar açıkçası bizim moralimizi bozmadı değil ama bunlara takılı kalmamak lazım. Lig devam ediyor. Sarıyer bu grubun ciddi ve iyi takımlarından bir tanesi. İlk haftada almış oldukları sonuçlarda belli. Her maçın ben zor olduğunu söylüyorum. İşte bunu ilk haftada herkesin çok kolay gibi gördüğü 2 maçı biz istediğimiz gibi atlatamadık. Neticeye bir türlü ulaşamadık."

"Belki oyun anlamında memnuniyetimizi hep ifade ediyoruz ama önemli olan netice ve biz bunun farkındayız. Bu neticeyi biran önce lehimize çevirmeye çalışıyoruz. Alınacak 1 galibiyetin hem moral olarak hem de puan olarak bize birçok getirisi olacak. Lig devam ediyor." diye konuştu.

HAFTANIN PROGRAMI

Niğde Anadolu FK-Gümüşhanespor

Ankara Demirspor-Hacettepe

Eski Süper Lig takımlarından Denizlispor 3. Lig’e düştü Eski Süper Lig takımlarından Denizlispor 3. Lig’e düştü

Sancaktepe FK-Uşakspor (15 Temmuz)

Ergene Velimeşespor-Zonguldak Kömürspor

İnegölspor-Sarıyer

Kocaelispor-Çorum FK

Afjet Afyonspor-Manisa FK

Amed Sportif Faaliyetler-Şanlıurfaspor

Kahramanmaraşspor-Hekimoğlu Trabzon