Cumartesi günü saat 14.30'da ilçe stadında oynanacak olan zorlu maçın hazırlıklarını Bordo beyazlı temsilcimiz, kulüp tesislerinde yaptığı çalışma ile sürdürdü.

Teknik Direktör Fatih Akyel, zorlu maçlar oynayacaklarını ifade ederek, "Zorlu bir periyoda girdik. Mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu hafta deplasmandan puan alamadık. Bu hafta sahamızda lider Keçiören takımını ağırlayacağız. Biz elimizden geleni yapıp, galip gelmeye çalışacağız. Kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız. İnşallah kazanan taraf biz oluruz. Mücadelemizi vereceğiz. Play-off'u sonuna kadar kovalayacağız. Biz elimizden geleni yapıp, yolumuza devam etmeye çalışacağız. İnşallah bir an önce toparlanıp, tekrardan 2 hafta önceki oyunumuza dönüp, kazanmak isteyeceğiz. Cezalı Ahmet Hakan'ın haricinde eksiğimiz yok."

Sabah Sporu Mucizesi: Diyet Yapmadan Kilo Verin! Sabah Sporu Mucizesi: Diyet Yapmadan Kilo Verin!

"Bayrampaşa maçında inanılmaz bir görüntü vardı. Taraftarımız arkamızda olduğu, bizi desteklediği, birlik olduğu sürece, bu takım iyi şeyler yapıyor. Onun içinde yine birlik içerisinde bir olup, seyirci, taraftar, yönetim hep beraber bu maçı kazanmak isteyeceğiz. Burada taraftara çok büyük görev düşüyor. Bayrampaşa maçında olduğu gibi hep beraber o güzel ambiyansı bekliyoruz." dedi.