Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un '11 Ocak Pazartesi sabahı saat 10'da İstiklal Marşımızı hep birlikte okuyoruz' çağrısı üzerine İnegöl genelindeki okullarda bayrak töreni yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru ise Altıeylül Ortaokulu'nda düzenlenen törene katıldı. ğretmenler ve idari kadro yönetimi katıldı. Tören, bayrağın göndere çekilmesi ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmenlere büyük ödül: MEB'den ödül alan öğretmenlerin tam listesi Milli Eğitim Bakanlığı'ndan öğretmenlere büyük ödül: MEB'den ödül alan öğretmenlerin tam listesi

Okullara hasret kalan öğrenciler balkonlara çıkarak aileleriyle birlikte İstiklal Marşını okudular. İstiklal Marşı ayrıca TRT EBA İlkokul, Ortaokul ve Lise kanallarında da eş zamanlı olarak yayınlandı.

Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru yaptığı açıklamada, "Bizler de öğrencilerimiz gibi okullarımızı özledik. Bahçelerde çocukların seslerine hasret kaldık. İnşallah en kısa sürede yüz yüze eğitimle birlikte bu hasretimiz sona erecek." dedi.