Kalp krizi geçiren adamın yardımına ambulans helikopter yetişti Kalp krizi geçiren adamın yardımına ambulans helikopter yetişti

İNEGÖL'DE BÜYÜK SEFERBERLİK

Koronavirüs salgını sonrası çok fazla ihtiyaç duyulan maske konusunda İnegöl'de büyük seferberlik başlatıldı.

Kurum ve kuruluşların yanı sıra vatandaşlar evlerinde maske dikimi yaparken; bir destek de Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenlerinden geldi.

Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Moda Tasarım Atölyesinde, Nene Hatun MTAL Moda Tasarım Alanı Öğretmenleri ve Dörtçelik MTAL Moda Tasarım Alanı Öğretmenleriyle Gönüllülük esasına dayalı maske üretimi yapılıyor.

Okul Müdürü Nusret Şahin yaptığı açıklamada; "Tüm dünyanın coronavirüs salgınıyla mücadele ettiği bu dönemde ülkemizde bu salgınla mücadele etmektedir. Bu mücadelede en önemli ihtiyaçlardan biri olan MASKE üretimi, öğretmenlerin hiç bir karşılık beklemeden seve seve fedakarca çalışıp Maske üretmeleri, hem ihtiyaçların karşılanması hem de dayanışma, birlik ve beraberliğin yansıtılması bakımından çok değerli ve anlamlı bulundu." dedi.

KAYMAKAM GÖRÜCÜ TEBRİK ETTİ

Maske üretimi yapılan Nene Hatun MTAL Moda Tasarım Atölyesinde incelemelerde bulunan Kaymakam Şükrü Görücü ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru, fedakar çalışmalarından dolayı Okul Müdürü Nusret Şahin ve öğretmenlere teşekkür edip, her türlü desteğin sağlanacağını ifade ettiler.

Kaymakam Şükrü Görücü, "Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin değerli öğretmenlerini tebrik ediyor, gönüllü çalışmalarından dolayı başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca görevi başındaki tüm kamu çalışanlarımızla mücadeleye devam ediyoruz." diye konuştu.