YİYECEK VE GİYECEK KERMESİ

Geleneksel hale gelen kermes okulun bahçesinde, okul aile birliği, okul yönetimi ve öğrencilerin katkılarıyla gerçekleştirildi. Yiyecek ve giyim malzemelerinin satışa sunulduğu kermesin açılışı, Belediye Başkanı Alper Taban tarafından yapılırken; kermesin açılışına; İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican ile okul müdürleri ve veliler katıldı.

BAŞKAN TABAN DA KATKIDA BULUNDU

Kermese katılanlar, yapılan yöresel yemekler ile tatlı çeşitlerini ve giyim malzemelerini alarak okula katkıda bulundu. Kermesin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Alper Taban, kermesin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

NURİ PAKDİL ÖĞRENCİLERİ 15 YETİME BAKIYOR

Okul Müdürü Kübra Öner yaptığı açıklamada: "Kermesimiz her yıl düzenli bir şekilde yapılarak gelenekselleşmiş durumda. Kermeste satışa sunulan yemek ve tatlı çeşitleri, öğrencilerimizin ve velilerin gönül rızasıyla hazırlamış oldukları ikramlardan oluşuyor. Kermesten elde edilen gelir, okulumuzun ihtiyaçları ve ihtiyaç sahibi öğrenciler için kullanılacak. Bu bizim için en büyük mutluluk. Okulumuz öğrencileri kendi harçlıklarından topladıkları paralarla 15 yetimin bir yıllık ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Bu kermesimiz de böyle hayırlı bir amacı hedefliyor. Okulun ihtiyaçları yanında ihtiyaç sahibi çocuklara el uzatmaya devam edeceğiz. Tek amacımız Allah'ın rızasını kazanmak. Bu vesile ile öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Okul Aile Birliği Başkanımız Canan Köse Özmen başta olmak üzere, Okul Aile Birliğimize, Velilerimize ve katkıda bulunan İnegöl halkına da teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Bozüyük’te ‘Minik eller büyük hayaller’ etkinliği düzenlendi Bozüyük’te ‘Minik eller büyük hayaller’ etkinliği düzenlendi