Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz? Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz?

İnegöl Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu'nun gerçekleştirdiği "Ustaya Saygı" konserinde, Bestekar Turhan Taşan İnegöllülerle buluştu. Cem Taşkıner moderatörlüğündeki programda Turhan Taşan ile söyleşi de gerçekleştirildi.

Turhan Taşan, yeni neslin Türk Sanat Müziği'nden bihaber olduğunu kaydederek; "Barış Manço'nun 'Adam Olacak Çocuk' programı vardı. Oradaki çocukların tamamı şarkı okurken Sanat Müziği okurlardı. Hatta 'Yıllar Yorgun Ben Yorgun' adlı eserim meşhur olduğunda o çocuklar bu şarkıyı seslendirirdi. Şimdiki gençler bizim şarkılarımızdan haberdar değil. Bilmiyorlar. Rock dinliyorlar, rap müzik dinliyorlar. Ben müziğimizin geleceğini hiç iyi görmüyorum. Çocuklarımıza bizim nağmelerimizi öğretmemiz lazım. Bunun için de tüm kurumlara görevler düşüyor. Amatör korolarımız var. Belediyelerimiz sahip çıkıyor, çıkmaya devam etsinler. Konserlerimizde yaş ortalamamız 60-65 onu düşürmemiz lazım. Gençlerimizi daha fazla müziğimizle buluşturmamız lazım" dedi.