MÜSİAD, Türk iş dünyasının dünya pazarlarındaki etkinliğinin artırılması amacıyla iki yılda bir düzenlediği MÜSİAD Expo Fuarını, bu yıl ilk kez TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirecek.

Expo katılımcıları, bu sene ilk defa ziyaretçileri ile sadece fuar alanında değil dijital platformlar üzerinde de buluşacakları 'Hibrit Fuar' teknolojisinin ayrıcalıklarından yararlanacaklar. Başta enerji, bilgi teknolojileri, makine ve gayrimenkul sektörleri olmak üzere, 24 farklı sektöre ev sahipliği yapacak fuarın, teması ise 'Sinerji burada' olacak.

Bursa'nın O İlçe Belediyesi, Maaşları Ödemekte Zorlanıyor! Bursa'nın O İlçe Belediyesi, Maaşları Ödemekte Zorlanıyor!

Dört gün boyunca devam edecek fuarla eş zamanlı olarak birçok konferans, panel, ülke sunumları, bölgesel forumlar ve ikili iş görüşmeleri de düzenlenecek. MÜSİAD Expo Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da Uluslararası İş Forumu- International Business Forum (IBF) programına ev sahipliği yapacak.

MÜSİAD Expo'da bu yıl ilk kez açılacak girişimcilik holü ile, Türkiye'nin önemli gücü haline gelen ve dünyada ses getiren yatırımlar, ziyaretçilerle buluşacak. Yatırımcı ile girişimciyi bir araya getirecek organizasyonda, yeni iş alanlarının oluşması sağlanarak Türkiye'deki istihdama doğrudan katkı yapılması hedefleniyor.

MÜSİAD Expo'da bu yıl ayrıca, MÜSİAD-dünya fahri konsolosları ticaret ve diplomasi zirvesi de düzenlenecek. Fuarda ayrıca MÜSİAD Dünya Genel İdare Kurulu da düzenlenecek. MÜSİAD Şube Başkanları ve temsilcilerinin katılımlarıyla yapılacak organizasyonda, MÜSİAD üyeleri arasında bağların güçlendirilerek ticaret ortamının geliştirilmesi amaçlanıyor.

MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Mehmet Döngel, "İnegöl'den fuara katılım sağlama noktasında şube olarak bizde bir takım çalışmalar içerisindeyiz. 24 farklı sektöre ev sahipliği yapacak fuara üyelerimizin fuara katılımcı olma noktasında kendileri açısından fayda olacağına inanıyorum. Umarım fuarımıza İnegöl'de katılım sağlamayı gerçekleştiririz" dedi.