Yapılan ziyaretlere ilişkin açıklamalarda bulunan Teşkilat Başkanı Ahmet Yıldız, yerel yönetimlerde en önemli yapı taşlarından birinin muhtarlıklar olduğunu söyledi.

"Muhtarlar mahallelerin mülki amirleridir" diyen Yıldız, "Bugün belki evrak yükü anlamında fonksiyonu kalmayan muhtarlıklarımız, artık mahallenin sorunlarıyla daha çok ilgilenmeli ve çözüm önerileri sunmalıdır. Bu anlamda özellikle mahalle teşkilatlarımızın bulundukları mahallenin muhtarlarıyla birebir iletişimde olmasını önemsiyoruz. Mahallelerinde muhtarları ziyaret ederek onların sıkıntılarını dertlerini dinleyen onlarla hasbıhal eden çözüm önerilerinde bulunan mahalle teşkilatlarımıza da teşekkür ediyorum."

CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı

"Muhtarlar, halkın iradesinin en önemli temsilcileri olmakla birlikte; yerel yönetimlerin mihenk taşıdır. Bu sebeple belediye meclisinde mahalleler ile ilgili alınan kararlarda, muhtarlar da söz sahibi olmalıdır. Muhtarlarımız bizim için çok değerlidir. Muhtarlarımızın çalışma şartlarının iyileştirilmesi için Saadet Partisi olarak elimizden geleni yapacağız. Yine mahalle teşkilatlarımız muhtarlarımıza tüm çalışmalarında yardımcı olmakla ilgili seferberdirler." dedi.