Dünyanın en gözde mobilya fuarlarından biri olan iSaloni Milano Mobilya Fuarı, 21 Nisan tarihinde kapılarını açacak. Tüm dünyanın gözlerini üzerine çekecek olan bu fuar, sadece İtalya'dan değil Dünyanın dört bir yanından ziyaretçi akınına uğrayacak.

Ticaret Bakanı Bolat: “Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz” Ticaret Bakanı Bolat: “Fahiş fiyata neden olanlara ve fırsatçılara taviz vermeyeceğiz”

DÜNYANIN GÖZÜ BU FUARDA OLACAK

Türkiye'de Mobilyanın Başkenti olarak adlandırılan İnegöl ve İnegöl sanayisi için de İtalya'da düzenlenecek bu fuarın önemi büyük. İnegöllü birçok mobilyacı yeni trendleri yerinde görmek, tasarım olarak yarıştığımız İtalyanların dünya mobilya sektördeki son modellerini incelemek için fuarı ziyaret edecek. Bu kapsamda İnegöl Mobilyacılar Odası İnegöllü mobilyacılar için özel bir Milano Fuar Gezisi tertip ediyor.

TÜM DETAYLAR DÜŞÜNÜLDÜ

21 Nisan 2020 tarihinde açılacak fuar için Mobilyacılar Odası ve Griffin Turizm 23 Nisan'da başlayıp 26 Nisan'da son bulacak 3 günlük bir fuar gezi organizasyonu hazırladı. Konaklama, ulaşım ve diğer tüm detayların en iyi şekilde planlandığı organizasyonun detayları da paylaşıldı. Mobilyacılar Odasından yapılan açıklamada, 60 kişilik sınırlı kontenjan olduğuna dikkat çekildi.

SON BAŞVURU 01 MART

Mobilyacılar Odası Genel Sekreteri Kamuran Balkan konuya ilişkin yaptığı açıklamada: "23 Nisan'da İnegöl'den özel araçla yola çıkacak mobilyacılarımız, aynı gün 10.30'da Milano'ya ulaşacaklar. Burada misafirlerimiz doğrudan fuar alanına transfer edilirken, Griffin Turizm temsilcileri konaklama yapılacak otele valiz ve eşyaların aktarımını gerçekleştirecek. Misafirlerimiz 3 gün boyunca Fuar alanına metro ile 30 dakika mesafede olan LineaUno Otel &Residence Milano'da konaklayacak. Turro Metro İstasyonuna 50 metre mesafedeki otelimizden aktarmasız şekilde doğrudan fuar alanına erişim sağlanırken, ayrıca tüm misafirlerimize ücretsiz metro kartları verilecek. Tüm detaylarıyla en ince ayrıntısına kadar planlanan organizasyonumuzda yer almak isteyen firma temsilcilerinin, 01 Mart 2020 tarihine kadar odamızdann bilgi alıp rezervasyon yaptırmaları gerekmektedir." Dedi.