Kaza, 28 Temmuz günü, İnegöl ilçesi Ahmet Akyollu Caddesi AVM kavşağında meydana geldi. Alanyurt yönünden gelen Yusuf B. yönetimindeki 16 ADE 330 plakalı hafif ticari araç, Samet Durmuş, yönetimindeki plakasız motosikletle çarpıştı.

Kazada, motosiklet sürücüsü Samet Durmuş ağır yaralandı. İnegöl Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan Durmuş'un dün beyin ölümü gerçekleşti.

5 HASTAYA UMUT OLDU

İnegöl’de öğrenciler uçan balonla peygamberimize mektup gönderdiler İnegöl’de öğrenciler uçan balonla peygamberimize mektup gönderdiler

Organ Bağış koordinatörlerinin görüştüğü aile, oğullarının organlarının bağışlanmasına karar verdi. Samet Durmuş'un organları, Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde yapılan operasyonla alındı. Durmuş'un kalbi, İstanbul Kartal Koşuyolu Hastanesi'ne, böbrekleri Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Yeniyüzyıl Hastanesi'ne gönderildi. Karaciğer ile korneaları ise Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde nakil bekleyen hastalara umut oldu.

SINIFINDA HÜZÜN VAR

Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampusu 11/D sınıfı öğrencisi olan Samet Durmuş'un sınıfında tören düzenlendi. Gencin resmini sırasına koyan arkadaşları, hüzünlendiler. Samet'in yakın arkadaşı olan Mustafa Balkan, Samet ile olan anılarını anlattı. Balkan, "Samet çok iyi çocuktu. Ne zaman çağırsak yanıma koşardı. Her ihtiyacımızda yanımızda olurdu. Her günüm onunla geçerdi. Ölünce çok kötü oldum. Motosiklet kullanırken daha dikkat ediyorum. Mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin. Allah annesine, babasına sabır versin" dedi.

KENDİSİNİ ÇOK SEVERDİM

Arkadaşı İsmail Eren ise, "Kendisini çok severdim. Derslerinde çok iyiydi. Ne zaman sıkışsam onun yanına giderdim. Hocalarımız onu çok severdi. Şuan da yaşasaydı bu sınıfta olacaktı. Mekanı cennet olsun" dedi.