DELİKTAŞ KAZANDI

Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı turnuvanın final maçı geçtiğimiz Cuma akşamı oynandı. Protokol üyeleri ile mahalle sakinlerinin takip ettiği final müsabakasında kazanan Deliktaş takımı oldu.

DOSTÇA GEÇTİ

Finalde kaybeden Altıntaş turnuvada ikinci olurken; üçüncülüğü Fındıklı takımı, dördüncülüğü ise Devrant takımı elde etti.

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den Milli Takımın Yarısı İnegöl’den

TAKIMLAR KURAYLA BELİRLENDİ

Pilav ikramıyla başlayan kupa töreninde konuşan İnegöl Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu Başkanı Burhanettin Özdemir, "Bu sene ilk defa Hamzabeyspor Kulübü olarak seçimlerde oluşan olumsuz atmosferi dağıtmak adına, gençlerimiz dostluk turnuvası düzenlediler. Gençleri kaynaştırma amacıyla Hamzabeyspor Kulübü olarak, geçmişte futbol oynamış, futbol ile alakalı gerek köy içinde gerek köy dışında ya da şehir dışında ikamet eden Hamzabey kökenli olan 20 ile 60 yaş arasında futbolcuların yer aldığı bir turnuva düzenledik. Turnuvada 8 takım yer aldı. Kura usulü ile bu takımlar oluşturuldu. Bu takımların bir özelliği de isimleri bu köye has yöresel veya mevki isimlerden oluştu. Finale yükselen Altıntaş ile Deliktaş karşılaştı. Çekişmeli geçen maçlar sonunda penaltı atışları ile Deliktaş turnuvanın şampiyonu oldu. Bu turnuvaya fikrini atan gençlerimize, ramazan boyunca turnuvanın gerçekleşmesinde emekleri olan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Daha sonra turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim edildi.