Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla 2019 yılında yayımlanan karara göre, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı olarak İnegöl'de İnegöl Sağlık Bilimleri Fakültesi kuruldu.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunun güncel halinin internet sitesinde yayımlandığını duyurdu.

Bulgaristan Türkü Öğretmen Mehmet Ali Deniz'i tanıyor musunuz? Bulgaristan Türkü Öğretmen Mehmet Ali Deniz'i tanıyor musunuz?

Açıklanan listede 2019'da kurulduğu açıklanan İnegöl Sağlık Bilimleri Fakültesi yer almıyor. İnegöl Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin tercih listesinde yer almamasından dolayı öğrenciler bu senede İnegöl Sağlık Bilimleri Fakültesini tercih edemeyecek.

Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzuna göre; İnegöl İşletme Fakültesi'nde İşletme, Uluslararası Ticaret ve İşletmecilik ve Yönetim Bilişim Sistemleri, İnegöl Meslek Yüksek Okulunda ise Çocuk Gelişimi, Dış Ticaret, Elektrik, İlk ve Acil Yardım, İnşaat Teknolojisi, İşletme Yönetimi, Makine, Mobilya ve Dekorasyon, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Pazarlama ve Tekstil Teknolojisi bölümleri yer alıyor.