Kosova Koleji Sosyal Bilgiler Öğretmeni Muhammet Tilgel'in koordinatörlüğünde, Kosova Koleji 6. Sınıf öğrencileri en sevdikleri oyuncaklarını, evlerinden getirerek okul yönetimine teslim etti. "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" de, öğrencilerde ve diğer paydaşlar da farkındalık oluşturmak amacıyla, Kosova Koleji Fen Lisesi Müdürü Özer Yılmaz Başkanlığında bir grup öğrenci ile birlikte, Sosyal Bilgiler Öğretmeni Muhammet Tilgel ve Rehber Öğretmen Fatmagül Altun "Oyuncak Kardeşliği" etkinliğini Nene Hatun Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencileriyle gerçekleştirdi.

Nene Hatun Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Abdurrahim Kay, öğrencileri ve öğretmenleri, Kosova Koleji ekibini karşıladı.

Kosova Koleji Fen Lisesi Müdürü Özer Yılmaz; "Bu programa katılmaktan büyük memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Toplumların bir arada yaşamasını zorlaştıran en büyük engel sevgisizliktir. Sevginin her zorluğu aşan mucizevi bir duygu olduğunu vurgulamak istiyorum. Kurum olarak amacımız bu günde öğrencilerimiz arasında sevmeyi ve sevgiyi paylaşmaktı. Bize destek olan velilerimize ve Nene Hatun Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Abdurrahim Kay ile öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum" dedi

Yeni müfredat taslağı hazırlandı Yeni müfredat taslağı hazırlandı

Programda iki kurumun öğrencileri birlikte oyunlar oynadı, şarkılar söylediler. Kosova Koleji Öğrencileri yanlarında getirdikleri hediyelerini, yeni arkadaşlarıyla paylaştılar. Program, öğrencilerin birbirleriyle tanışması ve hazırlanan gösterilerin sahnelenmesiyle son buldu.