KÖMÜR YASAKLANACAK

Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu Ak Partili vekillerden CHP'li başkana "Hayırlı Olsun" ziyareti örnek oldu

Savaş; "Seçim atmosferine girmiş bulunmaktayız. Çok adaylı, kutuplaşmış siyasetin olduğu bir ortamda seçime gireceğiz. Tüm adaylara başarılar diliyorum. Demokrat Parti, Adalet Partisi, Anavatan Partisi ve Doğru Yol Partisi'nin İnegöl'de yaptığı hizmetler ortadadır. Biz İnegöl'ün sorunlarınız biliyoruz. Onların çözümü için yola çıktık. İnegöl'ün en temel sorunlarından biri hava kirliliğidir. Bu konuda atacağımız adımlar var. Kömür kullanımını sonlandırmayı düşünüyoruz. Biz kömür dağıtmayacağız. Doğalgaz kullanıcılarına destek vereceğiz. Şehir içinde kalan sanayi bölgeleri var. Onları şehir dışına çıkaracağız. Bunu teşvik edeceğiz. Mevcut OSB'lerdeki filtreler bizzat şahsım tarafından kontrol edilecektir"

KANALİZASYONLAR DEREYE AKIYOR

"İnegöl'ün 93 köyünün kanalizasyonu derelere akıyor. Bu suçtur. Bu derelerdeki sular tarımda kullanılıyor. Biz bu tarlalardaki ürünleri yiyoruz. Her evde bir kanser vakası var. Bunu ortadan kaldırmalıyız. Biz bunu çözeceğiz"

TARIM AŞ KURULACAK

"Kulaca Salça Fabrikasını kurmuş bir iktidarız. Biz Tarım AŞ kurarak köylümüzün ürünlerini ihraç edilmesini sağlayacağız. Üretici belediyecilik yapacağız. Kurşunlu'da jeotermal suyu ile birlikte işletmeye açacağız. O bölgede modern seracılık yapacağız. İnegöl ekonomisine ciddi bir girdi sağlanacak. Cerrah merkezli meyveciliğin işlenmesi için Tarım AŞ ve oradaki bayanların ortaklığında bir çalışma yapacağız"

KIRAN'DA KAYAK MERKEZİ

"İnsan ve çözüm odaklı belediyecilik yapacağız. Biz herkese torpil yapacağız. Herkesin işini çözeceğiz. Şeffaf belediyecilik yapacağız. Herkes söylüyor ama yapmıyor sadece Tunceli Ovacık bunu yapıyor. Yaptığımız tüm harcamaları halkımıza duyuracağız. Şehirde 3-3,5 kat imar var, köyde 1 kat. Bunu 3 kata çıkaracağız. Daha önce fizibilitesi yapıldı, yolları yapıldı. Uludağ'a alternatif Kıran bölgesinde kayak merkezi düşünüyoruz. Orada Uludağ'dan daha fazla ve daha uzun kalan kar var. Yenice-Kıranköy teleferik düşüncemiz var. İnegöllü suyunu içemiyor. Her mahallede Altınpınar kaynağından su gelen çeşmeler vardı. İnegöl'ün kaynak suları peşkeş çekildi. Biz iptal edeceğiz. Su ücretlerini almayacağız. İnegöl'e yakışır bir stat yapacağız" diye konuştu.