TFF 2. Lig Beyaz Grupta 21. hafta maçları hafta sonu oynanacak. Geçtiğimiz hafta sahasında Bodrum Belediyesi Bodrumspor'u 2-1 mağlup ederek, üst üste 4.galibiyetini alan İnegölspor, deplasmanda Kastamonuspor 1966 ile karşılaşacak.

Pazar günü Gazi Stadında saat 13.30'da başlayacak olan zorlu mücadeleyi Adnan Deniz Kayatepe yönetecek. 20 hafta sonunda Bordo Beyazlılar 29 puanla 9'uncu sırada, rakip ise 35 puanla 5'inci sırada yer alıyor.

Teknik Direktör Fatih Akyel, zor deplasmana gideceklerini ifade ederek, "Bodrum maçı zor maç oldu. İyi futbol oynadık. Oyuncularımız çok özverili davrandı ve ellerinden geleni yaptılar. Önemli olan kazanmaktı. İzleyenler büyük keyif aldı. Kazanan biz olduk mutluyuz. Kastamonu deplasmanına gideceğiz. Yine bir zor deplasman. Ligin en zor fikstürü bizde. Ama biz zor kolay diye bakmıyoruz. Maçlara çıkıp elimizden geldiğince puan yada puanlar alıp yolumuza devam etmek istiyoruz." dedi.

GAZİANTEP KÜME DÜŞTÜ

Bu arada Gaziantepspor, İnegölspor ile Niğde Anadolu maçlarına çıkmaması gerekçesiyle bir alt lige düşürüldü. TFF aldığı karar doğrultusunda Gaziantepspor'un küme düşürülmesine karar verdi.

KASTAMONU SPONSORU DASELL

İnegölspor’dan Yavuz Uğurdağ’a Teşekkür İnegölspor’dan Yavuz Uğurdağ’a Teşekkür

Öte yandan Kastamonuspor 1966 maçının sponsorluğunu Dasell Mobilya üstlendi. Kulüp BaşkanıEşref Güç ile Mali İşler Sorumlusu Aziz Bolat, Dasell Mobilya Satın Alma Sorumlusu Murat Başdinç'i ziyaret ederek, takım formasını hediye etti.

HAFTANIN PROGRAMI

Keçiörengücü-Sancaktepe Belediyespor

Sarıyer-Gümüşhanespor

10 Şubat Pazar:

Hacettepe-Amed Sportif Faaliyetler

Bodrum Belediyesi Bodrumspor-Gaziantepspor

Yılport Samsunspor-Eyüpspor

UTAŞ Uşakspor-Sakaryaspor

Niğde Anadolu-Manisaspor

Bayrampaşa-Ankara Demirspor

Kastamonuspor 1966-İnegölspor