Süper Amatör Lig"de mücadele hafta sonu oynanan karşılaşmalarla devam etti. 4 haftadır rakipleri karşısında galip gelemeyen Kafkasspor, Örnekköy"e patladı. İlk yarısı 6-0 sona eren maçta Kafkasspor rakibini 12-0 mağlup etti.

KAFKAS GOL OLDU YAĞDI

Teknik Direktör Selçuk Serbest"in istifasının ardından galibiyet yüzü göremeyen Kafkasspor, Köksal Demiral idaresinde ilk 3 puanını aldı. 4 haftalık hasreti gol yağmuruyla sona erdiren Yeşil-Beyazlılar, Örnekköy kalesine tam 12 gol gönderdi. Dün saat 12.30"da Sanayi sahasında oynanan Kafkasspor-ÖRnekköy maçında, Kafkasspor ilk yarıyı 6-0 önde kapadı. İkinci yarıda da oyunda üstünlüğünü sürdüren temsilcimiz, ikinci yarıda da 6 gol atarak sahadan 12-0 galip ayrıldı. Yeşil-Beyazlıların gollerini; Serkan(6), Mevlüt(2), Semih, Rıdvan, Mehmet ve Gökhan kaydetti.

Rumeli Derneği’nden Kafkasspor'a ziyaret Rumeli Derneği’nden Kafkasspor'a ziyaret

8 KİŞİ MÜCADELE EDEN KURTULUŞ UZATMADA YIKILDI

Haftanın önemli maçlarından biri de Kurtuluşspor-İznikspor müsabakasıydı. 14.00"da Kurtuluş sahasında oynana karşılaşmaya, kırmızı kartlar damgasını vurdu. İlk yarısı golsüz beraberlikle sona eren maçın ikinci yarısı hem gollü, hem de bol kartlı geçti. Kurtuluşspor, 60. Dakikada Çetin"in golüyle 1-0 öne geçti. İznikspor"un bu gole cevabı gecikmedi ve 62. Dakikada Mehmet, skora denge getiren golü attı. Bu golden sonra ise kartlar havada uçuştu. 75. Dakikada Kurtuluşspor"da Fatih kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 80. Dakikada ise Kurtuuşspor"un golünü kaydeden Çetin kırmızı kartla oyundan atıldı. 84"te İznikspor"dan Metin Kırmızı kart görürken, 88"de ise Kurtuluşspor"da Muhammet kırmızı kart gördü ve Kurtuluşspor 8 kişi kaldı. 1-1 devam eden maçın uzatma dakikalarında İznikspor, Onur"la 2-1 öne geçti. Maç 2-1 Kurtuluşspor"un mağlubiyeti ile sona erdi. Maçın ardından Sarı-Kırmızılı taraftarlar kırmızı kartlar nedeni ile hakeme tepki gösterirken, kısa süre gerginlik yaşandı.

GENÇLERGÜCÜ ZİRVEYİ KORUDU

Öte yandan, Süper Amatör Ligin diğer karşılaşmalarında ise Gençlergücü deplasmanda Bağlarbaşı"na 4-3 mağlup oldu. Yenicespor da deplasmanda karşılaştığı Ertuğrulgazi Mesken"e 3-2 mağlup oldu. Karadeniz Güvenspor, Sanayi Sahasında konuk ettiği Zaferspor"u 4-0 mağlup ederek geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyeti telafi etti. Alınan sonuçlarla Gençlergücü kaybetmesine rağmen Yenice"nin de mağlup olması nedeniyle liderliğini korudu.