YARDIM TIR'I YOLA ÇIKTI

İnegöllü Mobilyacılar Özbekistan'a Gidiyor! İnegöllü Mobilyacılar Özbekistan'a Gidiyor!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Bursa ili Oda ve Borsalar tarafından ortak bir hareketle başlatılan yardım kampanyasına İnegöl iş dünyası olarak hızlı bir şekilde katılım gösterildiğini ifade eden İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, odanın koordinasyonunda hazırlanan TIR'ın yardım malzemelerini teslim etmek üzere dün yola çıktığını dile getirdi.

400 BİN TL DEĞERİNDE

Deprem bölgesine hareket eden TIR'da yaklaşık 8 bin parça giyim-kuşam malzemesi, 545 ısıtıcı, 245 battaniye ile 54 koli ve 6 paletten oluşan erzak bulunduğu ve malzemelerin yaklaşık ekonomik değerinin 400 bin Lira civarında olduğunu kaydeden Uğurdağ, Oda tarafından yapılan destek çağrısına üyelerin hızlı bir şekilde cevap verdiğinİ ve İnegöl'ün yardımlaşma kültürünün de güçlü olduğunU aktardı.

İNEGÖL BU KONUDA DUYARLI

İnegöl'ün insani konularda her zaman duyarlı olduğunu ve cömert bir şekilde elini taşın altına koymaktan kaçınmadığını belirten İTSO Başkanı Uğurdağ, "Deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın acılarını ve kayıplarını paylaşıyoruz. Bu zor günlerinde onlara destek olmak bizim boynumuzun borcudur. Tüm yurtta bu yardım anlayışının yaygın bir şekilde var olduğunu görüyoruz. İşte, bizim millet olarak ve ülke olarak güçlü olmamızın sebebi bu dayanışma ve birlik beraberlik anlayışıdır. Yardım çağrımıza destek veren tüm üyelerimize, iş dünyamıza, halkımıza ve yardımların ulaşmasında emeği geçen herkese içtenlikle teşekkür ediyorum. Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah ülkemize, milletimize bir daha bu tür felaketler yaşatmasın." dedi.