EN KALABALIK ÜYE SAYISI MOBİLYA KOMİTELERİNDE

Bursalı firmalar bu fuara odaklandı Bursalı firmalar bu fuara odaklandı

Kentteki bir düğün salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, göreve geldikleri günden itibaren odada bulunan 19 meslek grubuna yönelik çalışmalara başladıklarını, bütün üye, meslek grupları ve komitelerle birebir toplantılar yaparak sektörlerin sorunlarını ve önerilerini aldıklarını söyledi.

En kalabalık üye sayısının Mobilya komitelerinde olduğunu aktaran Uğurdağ, "Ticaret ve Sanayi Odamızın sektörümüzle ilgili atacağı adımları bu toplantıdan çıkacak sonuçlara göre belirleyeceğiz. Meslek komitelerimiz her ay mutat toplantılarını gerçekleştiriyor. Bu toplantılarda sektörle ilgili odamıza gelen dilekçeler karara bağlanıp yönetim kuruluna iletilir. Yönetim kurulu da bu kararlar doğrultusunda kendi kararını alır. 7-8 aylık süreçte meslek komitesi üyelerimiz her ay toplandılar. Bu toplantılarda sizden gelen şikayetleri de üst düzeyde değerlendiriyorlar. Sektörün genel sorunları haricinde İnegöl'de alışveriş yapan, mobilya alan gerek perakendeciler gerek toptancılarımız gerekse ihracatçılarherhangi bir sorunla karşılaştıklarında odamıza başvuruyorlar."

DOĞRU KARARLAR ALMALIYIZ

"Odamıza sunulan bu başvuru dilekçesi direkt olarak meslek komitemize gidiyor ve değerlendirmeye alınıyor. Meslek komitemiz yaşanan sorunla alakalı hem müşteri hem de firma ile irtibata geçip sorunun çözümü noktasında çalışma başlatıyor. Böyle hassas konular da Meslek Komitelerimizin gündeminde bulunuyor. Bunun haricinde sektörün genel sorunlarıyla alakalı kararlarını yönetimimize iletirler, biz de bu kararlar doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiririz. İnegöl açısından 1. derecede önem arz eden içinde bulunduğumuz sektörle ilgili doğru tespit ve önerilere vararak, doğru adımlar atarak kendimize ve şehrimize katkı sağlamalıyız. Bu sektör büyüdüğü, kazandığı, yatırım yapmaya devam ettiği müddetçe İnegöl büyüyor. Son 10-15 yıldır İnegöl'ün de sosyal ve ekonomik sorumluluğu bizim üzerimizde bulunuyor. Doğru kararlar alarak şehrimize katkı sağlamalıyız" dedi.

Toplantıda üyelere de söz verilerek sorunlar dinlendi.