İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu İnegöl Belediyesinde Yeni Başkan Yardımcıları Belli Oldu

Her şeyin çok güzel olacağı nice bayramlar hayal ettiklerini kaydeden Kınabaş; "Mustafa Kemal Atatürk'ün 2 büyük eseri vardır. Birincisi Türkiye Cumhuriyeti'dir. Diğeri ise Cumhuriyet Halk Partisidir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin öngörüleri yüksektir. Hak hukuk ve adalet kavramlarını benimsemiştir. Cumhuriyet Halk Partisi anlayışında dini siyasete alet etmek yoktur. Camilere siyaset sokmayacaksın. Kışlaya askeriyeye siyaset sokmayacaksın. Adliyeye siyaseti sokmayacaksın" dedi.

"5 yıl seçim yok diyenlerin İstanbul seçimlerini iptal edip ülkeyi tekrar seçim atmosferine sokmalarını anlayabilmiş değiliz" diyen Kınabaş; "Alınan gerekçeli kararda sandık başkanlarının memur olmadıkları için seçimi iptal etmişlerdir. Tekrar alınan kararda ise görev alan sandık başkanlarının 23 Haziran seçimlerinde görev almalarında bir sakınca görmemişlerdir. Takdir kamuoyunundur. Biz iddialıyız. Ülkeye de, İstanbul'a da adalet getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Kınabaş şöyle devam etti: "Ayrıca şunu iyi bilin ki CHP şiddetle teröre karşıdır. Terörün dini ırkı mezhebi olmaz. Terör çocuk, yaşlı ve kadına acımaz. Terörün karşısındayız. Terörü kınıyoruz. Son günlerde sınır ötesinde çıkan çatışmalarda yaşamını yitiren aziz şehitlerimize rahmet diliyoruz. Yakınlarına sabırlar diliyoruz"