Dünyanın en büyük mobilya fuarları arasında yer alan İstanbul Mobilya Fuarı İMOB 2012 8. kez kapılarını ziyaretçilerine açtı. İMOB, 31 Ocak-04 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi/CNR Expo"da gerçekleşiyor. Fuar, 5 gün süresince 9 salonda, 300"ün üzerinde katılımcıyla 100 bine yakın ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor. Yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da yoğun ilgi gören İMOB 2012 fuarına katılan 80 İnegöllü mobilyacıdan İNSİAD üyesi 35 mobilyacı İMOB da stant açarak ürünlerini müşterinin beğenisine sundu.

İMOB fuarındaki üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İNSİAD Başkanı Ahmet Akıskalı, İNSİAD yönetim kurulu ile Tataristan Türkiye Temsilcisi Radik Gimatdinov fuardaki İNSİAD üyesi tüm katılımcıları tek tek dolaşarak hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Elde Kalan Sebzeler Çöpe Atılmıyor Bağışlanıyor Elde Kalan Sebzeler Çöpe Atılmıyor Bağışlanıyor

İNSİAD üyesi mobilyacıların İMOB"a katılımlarından dolayı memnun olduklarını ifade eden İNSİAD Başkanı Ahmet Akıskalı: "İMOB fuarı dünya çapında ilgi gören önemli fuarlardan birisi. İnegöl mobilyasının gelişmesinde ve tanıtımında önemli rol oynadığını düşünüyorum. Bizde yönetim olarak üyelerimize hayırlı olsun ziyaretleri yapıyoruz."dedi.

İNSİAD yönetimiyle tüm İNSİAD üyelerini ziyaret eden Tataristan Türkiye Temsilcisi Radik Gimatdinov, "Dünya çapında önemli bir fuarın Türkiye"de olmasından dolayı gurur duyuyoruz. Mobilya da önemli markaların çıkması bizi çok mutlu ediyor. Türkiye ile faydalı ve kalıcı ekonomik işbirliği yapmak istiyoruz, Bizde Tataristan"da böyle mobilya fuarları düzenlemek için Türkiye"den destek ve ilgi bekliyoruz" dedi. Radik Gimatdinov ayrıca, 15 Şubat tarihinde Tataristan da yapılacak iş adamları zirvesine tüm mobilyacı iş adamlarını davet etti.