Belediye Başkanı Alper Taban, 18 Kasım tarihinde kapılarını ulusal ve uluslararası ziyaretçilerine açan MÜSİAD Expo Ticaret Fuarını ziyaret ederek İnegöl Belediyesi standında ziyaretçiler ile bir araya geldi.

MÜSİAD Expo Ticaret Fuarını ziyarette bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ''Ulusal ve uluslararası ziyaretçilerin bulunduğu MÜSİAD Fuarına İnegöl Belediyesi olarak katılım sağladık. İnegöl'ümüzü ve markalarımızın tanıtımını her alanda sürdürmeye devam ediyoruz. Mobilyamız, köftemiz, Oylatımız, tarımımız, tarihimiz, köklü kimliğimiz bilhassa ilçemizin tüm güzellikleri buradaki ziyaretçilere tanıtıyoruz. Tabi bu fuarda İnegölümüzde faaliyet gösteren işletmelerimizde var. Kendilerini stantlarında ziyaret ederek sohbet gerçekleştirdik. Hepimizin ortak görüşü var ki artık İnegölümüz dünyanın gözdesi haline geldi. Emek ve gayretleriyle şehrimizin gelişmesine katkı veren herkese teşekkür ediyorum. İnegöl Belediyesi olarak ilçemizin tanıtım çalışmalarına devam edeceğiz.'' dedi.

Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz? Berberler ve Kuaförler Milli Takımından İnegöllü Mehmet Ali Denel'i tanıyor musunuz?

Öte yandan başkan Alper Taban, İnegöl Belediyesi standına ziyarette bulunan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'ye teşekkür etti.