Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz" Kafkasspor Teknik Direktörü Güldüren: "PlayOff oynamak istiyoruz"
İnegölspor Basın Sözcüsü Burak Şimşek, dün kulüp binasında basın toplantısı düzenledi.

KAZANMAMIZ GEREKİYOR

Şimşek;

“Geçtiğimiz hafta evimizde Gümüşhane karşılaşmasında önemli bir galibiyet aldık. Bizi çoğunlukla üzen hatta bazen kahreden 90’ncı dakika bu sefer bize galibiyeti getirdi. Bu dakika bizi sevindirdi. Son dakikalarda Alişan’ın golüyle galibiyeti elde ettik.

Bu hafta Cumartesi günü Lüleburgaz 8 Kasım stadında saat 13.30’da oynayacağımız Kırklareli deplasmanında tabi ki kazanmak istiyoruz. Cezalı futbolcumuz şuan yok. Muharrem ve Emrah’ın sakatlıkları devam ediyor.

Emrah’ınki biraz daha uzun sürebilir. İnşallah bu deplasmandan da puan yada puanlar alarak yolumuza devam edeceğiz. Takımımız yarın (bugün) sabah 16.30 civarında Kırklareli’ne doğru yola çıkacaktır” dedi.

CEZA ALABİLİRİZ

Şimşek, İnegölspor’un ceza alma durumuyla karşı karşıya olduğunu kaydederek;

“Gümüşhane maçında yapılan kötü ve çirkin tezahürattan dolayı kulübümüz Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Savunmamızı yaptık. Bu tarz maçlarda taraftarımızın daha dikkatli olmalarını temenni ediyoruz.

Çünkü yapılan kötü ve çirkin tezahüratlar karşı takımdan çok bizim kulübümüze zarar vermektedir. Biz taraftarlarımızı seviyoruz. Onlar da tezahüratlarına dikkat ederek bizi daha fazla sevebilirler” ifadelerini kullandı.

KAMPANYAYA DESTEK BEKLİYORUZ

Şimşek açıklamalarını şöyle tamamladı:

“Hafta içinde haberlerde yer aldı. Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın önderliğinde başlatılan ‘Formanı al, İnegölspor’a sahip çık’ kampanyasında imkanı olan tüm işadamlarını, İnegöl’ün değerli isimlerini bu kampanyaya katılmalarını bekliyoruz.

Bir kez daha ben hatırlatmak istiyorum; 10 forma bin lira. Tabi isteyen istediği kadar alabilir. Desteklerinizi bekliyoruz”