İnegölspor'un Tarsus İdman Yurdu'nu deplasmanda 2-0 mağlup ettiği karşılaşmayı değerlendiren İnegölspor Başkanı Eşref Güç, net bir galibiyet aldıkları söyledi

İYİ FUTBOLLA KAZANDIK

Yeni sezonun hayırlı olmasını dileyen Güç;

"Biz iyi bir futbolla ilk maçımızı kazandık. Maçın 15. Dakikasına kadar rakip üstün oynadı. Ataklar yaptı. Daha sonra dengeyi kurduk. İlk yarıda 2 tane net pozisyondan faydalanamadık. 2. Yarıya umutla başladık.

TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu

2. Yarı 2 yeni transferimizin attığı 2 golle net bir galibiyet aldık. Maçın son dakikaları daha farklı olabilirdi ama önemli olan deplasmanda galip gelerek ilk maçta 3 puanla tanışmaktı. Ancak hava çok sıcaktı. Maç 1 saat daha geç başlasa çok daha verimli olabilirdi" dedi.

YENİ TRANSFERLERİ BEĞENDİM

Yeni transferlerin performansını değerlendiren Güç,

"Biz transferlerimizi hocamızın raporu doğrultusunda aldık. Daha önceden hepsini biliyorduk. Birkaç ismi alamadık ama transfer ettiklerimizde çok iyi oyuncular. Ergün, Ekrem, Levent, İlyas ve diğer transferleri beğendim.

Hepsi sorumluluklarını bilen oyuncular. Bu maçta arkadaşlıklarının çok iyi olduğunu gördüm. Tabi hazırlık maçlarında biraz tartışıldık ama bu maçları ciddiye almamak lazım. Bundan sonra 33 değerli hafta var. Bu haftaları iyi değerlendirerek ligin sonunu iyi bitirmek istiyoruz. Amacımız bu." şeklinde konuştu.

HAZIR OLMAK İÇİN ZAMANIMIZ VAR

Maçı ve galibiyeti değerlendiren Teknik Direktör Serhat Güller ise;

"Bizim adımıza güzel başlangıç oldu. Lige galibiyetle başlamak istiyorduk. Daha öncede söylediğim gibi biz yeni bir takımız. Yeni takımda takım olma adına zamanı biraz daha hızlandıracak alacağımız galibiyetler.

O anlamda çok önemli. 5-6 haftamız var diyorduk çok daha iyi yerlerde olabilmek için daha %100 hazır olabilmek için. Bu zamanı aldığımız galibiyetler, aldığımız puanlar daha kısaltacaktır. Buna inanıyoruz. Dolayısıyla moral motivasyon anlamında bizim için çok önemli bir galibiyet. Aynı zamanda şehrimiz adına da mutlu bir hafta sonu oldu. İnşallah önümüzdeki hafta oynayacağımız Manisa maçıyla da bunu devam ettirmek istiyoruz" dedi.

ZOR BİR FİKSTÜR BAŞLANGICIMIZ VAR

Zor bir fikstüre sahip olduklarını aktaran Güller, şöyle devam etti:

"Zor bir fikstür başlangıcımız var. Hep rakiplerimizle oynayacağız. İçerde özellikle. Dolayısıyla da bu galibiyet moral motivasyon anlamında bizi biraz daha üst seviyeye taşıyacak. Biraz daha iyi durumda Manisa karşısına çıkacağız.

Yakalamış olduğumuz bu güzel havayı çokta bozma niyetinde değiliz. O yüzden Manisa maçından da galibiyetle ayrılmayı hedefliyoruz. İnşallah onu da başarırız."