OLAĞANÜSTÜ MÜCADELE VARDI

Kanar, maçın ardından yaptığı açıklamasında;"Bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Tarsus mağlubiyeti bizi moral motivasyon açısından çok bizi etkiledi. İnşallah bundan sonraki maçlarımıza devam edeceğiz. Önümüzde Manisa ve Amed maçı var. Bu maçları kayıpsız kapatırsak, inşallah devre arasında gerekli takviyeleri yapıp yolumuza devam edeceğiz. Ben buradan tüm taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Bu 3 puan İnegöl'e armağan olsun" ifadelerini kullandı.

Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş” Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş”

Teknik Direktörü Murat Yoldaş ise maçın ardından yaptığı açıklamasında şunları söyledi:"Duygulanmamak elde değil. Şimdi ben geçen hafta içinde de söyledim. Biz geldikten sonra oynadığımız 7 maçta da çocuklar aslanlar gibi oynadılar. Ama geçen hafta kötü oynadıklarını kendileri de kabulediyorlar. Ama 1 maçta ne oyuncuyu satarız nede oyuncuya kötü deriz. Biz içerideki havayı da biliyoruz. Neredeyse Afyonspor'u sahaya gömdük. O kadar olağanüstü mücadele vardı. Hepsini tebrik ediyorum. Onlarla gurur duyuyorum. İnşallah kalan son 2 maçımızdan en iyi puanlarla ayrılıp, devreyi kapatmak istiyoruz. Ama takım gelecek için çok büyük ümitler vaat ediyor."