Koronavirüs tedbirleri kapsamında bir süredir toplantı ve görüşmelerini sanal platformda gerçekleştiren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel ile birlikte şehrin dinamikleriyle bir araya geldi. Başkan Alper Taban, salgın sürecinde İnegöl'ün gün geçtikçe iyiye gittiğini aktarırken oda başkanlarıyla İnegöl'ün ekonomisine yönelik istişarelerde bulundu.

KADEMELİ AÇILACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklaması sonrası kademeli olarak açılacak iş yerlerine yönelik bilgiler veren İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, berber, kuaför, güzellik salonları başta olmak üzere giyim eşyası, ayakkabı, çanta, zücaciye gibi ürünlerin satıldığı işletmelerin belirlenen tedbirler kapsamında 11 Mayıs itibariyle açılacağını söyledi.

Elde Kalan Sebzeler Çöpe Atılmıyor Bağışlanıyor Elde Kalan Sebzeler Çöpe Atılmıyor Bağışlanıyor

HÜKÜMET ESNAFIN YANINDA

Ak Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel katıldığı toplantıda salgın nedeniyle işyerini kapatmak zorunda kalan esnafa ya da işini kaybedenlere yönelik yapılan desteklerle ilgili bilgiler verirken, hükümetin her zaman esnafın yanında olduğunu belirtti.

BAŞKANLAR GÖRÜŞLERİNİ PAYLAŞTI

Videokonferans yoluyla gerçekleşen toplantıda İnegöl'ün gelişiminde önemli katkısı olan esnaflar ve odaların başkanları, salgın süreci ve sonrasına yönelik öneri ve görüşlerini İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Ak Parti Bursa Milletvekli Vildan Yılmaz Gürel ile paylaştı.