Kongre sonrası göreve gelen Kani Ademoğlu başkanlığındaki yeni yönetim, Teknik Direktör Murat Yoldaş ile yollarını ayırdı. Hoca arayışına giren yönetim, 2016-2017 sezonunda teknik direktör olarak görev yapan Osman Özdemir ile anlaştı. Yeni hocayla kulüp tesislerinde düzenlenen törenle sözleşme imzalandı. 4 sezon sonra İnegöl'e dönen deneyimli hoca ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.

Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş” Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş”

İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu, "İlk olarak hoca adaylarını belirledik. Murat hocamızla görüşmemiz oldu. Daha sonra Osman hocamızı davet ettik. Osman hocamıza planlarımızı anlattık. O da teklifimizi kabul etti ve düşüncelerimize sıcak baktı. Hocamızla 2 senelik anlaşma yaptık. İnegöl'ümüze, camiamıza hayırlı olsun. İnegölspor özüne dönecek. Gençlerimize önem vereceğiz. Üreten bir İnegölspor olmak istiyoruz. Transferlerde tecrübeli olarak 6-7 isim düşünüyoruz. Diğerlerini de gençlerden oluşturmak istiyoruz" dedi.

Yabancısı olmadığı bir yere geldiğini aktaran Teknik Direktör Osman Özdemir ise "Açıkçası gurur duydum. Başkan ve yönetim tarafından sunulan bir proje var. 2 yıllık bir mukavele yaptık. İşin maddiyat bölümünden ziyade İnegölspor'un geleceğiyle alakalı bu yapılanmanın bir parçası olmak istedim ve bu teklifi kabul ettim. Her iki taraf içinde hayırlı olur inşallah. İnegölspor'un daha iyi bir yere gelebilmesi ve daha iddialı bir ekip olabilmesi için çalışma yapacağız. İnşallah başarılı oluruz." diye konuştu.