Elde Kalan Sebzeler Çöpe Atılmıyor Bağışlanıyor Elde Kalan Sebzeler Çöpe Atılmıyor Bağışlanıyor

Geçtiğimiz hafta Cuma Mahallesi 1. Tabakhane Sokak'ta Levent Börek şubesini açarak faaliyete sokan İnegöllü ünlü işadamı Musa Şeşka, Bursa Setbaşı'nda Helvacı Yakub şubesini de açarak gıda sektöründeki hızlı yükselişini sürdürdü.


Açılış törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan işyeri sahibi Musa Şeşka, açılışa katılan konuklara teşekkür ederek, " Öncelikle Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Süleyman Çelik'e, tüm dost ve arkadaşlarıma bugün beni yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ederim."dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Süleyman Çelik ise "Bugün yine güzel Bursa'mızda, böyle güzel bir işyerinin açılışında siz değerli arkadaşlarımızla beraberiz. Ben öncelikle hem şahsım hem de çok değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş Beyin selamıyla selamlıyor, hepinize hoş geldiniz diyorum. Yaşamış olduğumuz bu son dönemde de gıdanın hakikatten ne kadar önemli olduğunun farkına bir kez daha vardık. Bugün açılışını gerçekleştirecek olduğumuz bu işyerinin de, öncelikle kendilerine ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum. Tabii ki bu tür işyerleri öncelikle bulunduğu mahalleye konum itibariyle değer katmakta. Sonra işyeri sahiplerinin çoluklarının, çocuklarının helal manada rızklarını temin etme anlamında güzel bir çalışma. Böyle bir dönemde de gerçekten hiçbir şeyi esirgemeksizin böyle bir yatırımı göze alarak, ülke anlamında da katma değer üretimiyle yol almak gerçekten nemli. Ben kendilerini kutluyorum. Ben bu işyerimizin hayırlı uğurlu olmasını yüce mevlamdan niyaz ediyor, tekraren kendilerini tebrik ediyorum. İnşallah Allah iş rastlığı verir. Allah hayırlı uğurlu etsin."ifadelerini kullandı.