SOFRALARI HADİM DONATACAK

Hadim AVM, Ramazan ayına özel hazırladığı 'Klasik, Lüks, Süper ve Mega '' kumanya paketleri ile ekonomik fiyatlarla sofraları donatacak. Bunun yanı sıra 25-30-50 ve 100 TL den oluşan alışveriş çekleriyle, tüm müşterileri sevdikleri ile paylaşarak onları sevindirecek. Hadim AVM, bu mübarek ayda çevresindekileri sevindirmek isteyenler için müşterilerini dolu dolu karşılayacak.

RAMAZAN KOLİLERİ HAZIR

Tüketicinin Ramazan ihtiyacını tam olarak karşılayacak şekilde hazırlanan Ramazan kolileri, aynı zamanda bütçeler için büyük avantaj da sağlıyor. Ramazan ihtiyaçlarını tek tek almak yerine Ramazan kolisi olarak almak, tüketici için tasarruf fırsatı sunuyor. Hadim AVM tarafından dört farklı içerikte hazırlanan Ramazan kolilerinin yanı sıra 25-30-50 ve 100 TL den oluşan alışveriş çekleriyle de müşteriler sadece erzak değil hangi ürüne ihtiyacı varsa onu alabilmesi de sağlanacaktır. Alışveriş çekleriyle tütün ve kontör hariç diğer tüm ürün portföyünden faydalanabilirler.

FIRSATLARI KAÇIRMAYIN

Elde Kalan Sebzeler Çöpe Atılmıyor Bağışlanıyor Elde Kalan Sebzeler Çöpe Atılmıyor Bağışlanıyor

Ramazan süresince özel kampanyalarla sunulacak ürünler de, aile bütçesinde fark oluşturacak fiyatlarla raflardaki yerini aldı. Hadim AVM, Ramazan ayı boyunca tüm ürün çeşitlerinde düzenlediği özel fırsatları ve ramazan paketleri ile müşterilerini bekliyor.