Alınan bilgilere göre; Hamidiye Mahallesinde park halindeki otomobili düz kontak yönetimiyle çalan şahıslar, Sinanbey Mahallesindeki işyerlerine yöneldi.

Gonca Sokak üzerinde aracı park eden şahıslar, sokak üzerindeki iki market ile sigortacının kapısını zorladı ancak içeri giremedi. Bunun üzerine hırsızlar aynı sokakta bulunan sigortacıya gitti.

İşyerinin kapısını levye ile açan hırsızlar içeri girerek işyerinde para ve değerli eşya aradı. 8 dakika işyerinde gezen hırsızlar, çalacak bir şey bulamayınca masa üzerindeki iki kol saati ile işyerinin yedek anahtarını alıp kayıplara karıştı.

İşyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, rahat tavırlarıyla dikkat çeken hırsızların tanınmamak için güneş gözlüğü taktığı görülüyor. Ayrıca hırsızların işyerinde yaptığı aramalar sırasında ışıkları da yaktıkları görüldü. Hırsızların çaldıkları otomobili de bırakıp kaçtıkları öğrenildi.

Sabah işyerine gelen komşusu işyerinin kapısını açık görünce durumu işyeri sahibine bildirdi. Komşunun haber vermesiyle işyerine gelen işyeri sahibi durumu emniyete bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, incelemede bulundu. Polis iki hırsızın bulunması için çalışma başlattı.