CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı

Kongre Tertip Heyeti Başkanı Kenan Alemdar, kongre tertip heyeti üyeleri Ahmet Yıldız ve Fatih Mucahid Berber ile birlikte kongreye ilişkin basın açıklaması yaptı.

Kongreye Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nun katılacağını ifade eden Alemdar, "Çok hassas bir süreçten geçiyoruz. Özellikle pandemi ile birlikte fiziki mesafe ve hijyen kurallarına azami riayet etmemiz gerekmekte. İşte bu sebepten dolayı kongremizi sadece yasal delegelerimizin ve parti üst yönetim organlarımızın katılımıyla gerçekleştirmek durumundayız. Yaşanan süreç ve idari yönetim tarafından öngörülen tedbir kararları sebebiyle kongremize ilçe protokolümüzü, siyasi parti temsilcilerimizi ve sivil toplum örgütlerini ve ilçe halkımızı davet edemediğimizden bizleri mazur görmelerini rica ediyoruz."

"16 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Kültürpark içi Kapalı Spor Salonunda Genel Başkanımız Sayın Temel Karamollaoğlu bey ve Gençlik Kolları Genel Başkanı, Konya Milletvekilimiz Abdülkadir Karaduman beyin iştirakleriyle kongremizi gerçekleştireceğiz. 'Yaşanabilir İnegöl için el ele, gönül gönüle' sloganıyla gerçekleştireceğimiz kongremize parti içinde yapılan temayül yoklamaları sonucunda Hasan Eroğlu başkanlığında tek liste gideceğiz."

"Yeni dönem çalışmalarımızla birlikte; politikalarımız, konseptimiz ve sloganlarımız, tüm İnegöl'ümüzde vatandaşlarımız tarafından duyulacak, görülecek, benimsenecek ve de inanıyoruz ki takdir edilecektir. 'Yaşanabilir İnegöl için' çıktığımız yolda gerçekleştireceğimiz kongremizin ve bu kongre ile gireceğimiz yeni dönemin İnegöl'ümüze, ülkemize, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz." diye konuştu.