10 SEZONDUR ALTYAPIDA

Konu ile ilgili Kulüp Başkan Yardımcısı Mesut ALTAY yaptığı açıklamasında;

Kulübümüz Alt yapısında futbola başlayan ve 10 sezondur Alt yapımızın bütün yaş gruplarında yer aldıktan sonra A Takım kadromuza yükselen Narman HÜSEYİNOĞLU ile yeniden anlaşmış bulunuyoruz.

Narman kardeşimiz Kulübümüzün bünyesinden yetişen ve uzun süredir aramızda olan bir futbolcumuz, kardeşimizden yeni sezonda beklentilerimiz fazla olacak yapmış olduğumuz bu anlaşmanın hayırlara vesile olmasını diliyorum." Dedi.

GÖZLERİMİ BURADA AÇTIM

Narman HÜSEYİNOĞLU ise açıklamasında;

"Futbolda gözlerimi Gençler Gücü Spor kulübünde açtım Lisansım 2009 yılında çıktı ve geride kalan 10 sezonda takımımızın bütün yaş gruplarında yer aldım.

Yeni sezon için kulübümle anlaştığım için mutluyum bu anlaşma benim Gençler Gücü Spor kulübünde 11.sezonum olacak ve Kulübümüzün Amatörlük süresince en uzun kadrosunda yer alan futbolcu olmam benim için ayrı bir mutluluk.

Camiamı seviyorum ve yöneticilerim tarafından seviliyorum yeni sezonda çok çalışıp kadro'da daha uzun süre görev alacağım ve faydalı olmaya çalışacağım diyerek sözlerini tamamladı.

THY Euroleague: Monaco: 91 - Fenerbahçe: 95 THY Euroleague: Monaco: 91 - Fenerbahçe: 95

Öncelikle yeniden İnegöl'de futbol oynayacak olmam nedeni ile mutluyum,Arkadaşlarımla beraber yeni sezonda başarılı maçlar çıkararak Kulübümüzün hedefi olan PLAY OFF grubuna kalabilmesi için çok çalışacağız" diyerek sözlerini tamamladı.