Kulüp Başkanı Kamuran Balkan Başkanlığında düzenlenen toplantıya, Eski Milletvekili ve Gençlergücü eski Başkanı Sedat Kızılcıklı da katıldı.

Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş” Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş”

Yemek sonrası konuşan Balkan, "İnşallah yeni sezonda güzel şeyler yapacağız. Yeni sezon hayırlı ve uğurlu olsun. Görev dağılımımızı yaptık. Yeni sezona hazırız." dedi.

Sedat Kızılcıklı ise şunları söyledi; "Gençlergücü'nün İnegöl'e çok büyük katkıları var. Yetiştirdiği futbolcular haricinde insanlar açısından da çok katkısı var. Benim ilk futbol oynadığım kulüp de Gençlergücüdür. O dönemde bile amatör olmamasına rağmen Bursa'ya maçlara giderdik. 1 Sezonda başkanlık yaptım. Averajla şampiyonluğu kaçırdık. İnegöl'e birçok tesis kazandırdık. Bundan sonra da kazandırmaya çalışacağız. Belediyelerimizden katkı bekleyeceğiz. Bizim görevimiz ise camiamıza destek olmaktır. Biz de bu desteğe hazırız."

Kamuran Balkan başkanlığındaki yönetimde Ayhan Güney Başkan Vekili, Bülent Acar, Mustafa Ceylan, Başkan Yardımcıları, Ali Osman Batı, Hakan Bilgiç, Serdar Palandöken, Köksal Emre, Sedat Öpçiner, Abdurrahman Maksutlar As Başkan, Alican Yavaş Genel Sekreter, İbrahim Şenal Muhasip, Raif Tiryaki, Serhat Alan Basın Sözcüleri, Osman Turan ve Feridun Bayram Genel Kaptan, Fatih Gökay ve Ömer Yordamlı Lokal Sorumlusu, Burhan Demir ve Erkan Er Federasyon Temsilcisi, Ayhan Çamlıdağ ve İsmail Akcan Tesisler Sorumlusu, İbrahim Sevinç ve Suat Muyan Sosyal İşler Sorumlusu, Bahadır Usluer ve Sercan Yeşil Basketbol Sorumlusu, Haluk Kaya , Özer Taş ve Nizam Yoğurtçu Altyapı Sorumlusu olarak görev aldı.