06 Ocak 2012 gerçekleştirilen seçimlerde yönetime seçilen MÜSİAD İnegöl Şubesi Gençlik Kurulu protokol ziyaretlerine Kaymakam Aziz İnci"den başladı. Samimi bir havada gerçekleşen ziyarette Aziz İnci, Genç MÜSİAD üyelerine öğütlerde bulundu.

Ziyarette ilk olarak söz alan Genç MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Abdurrahim Uzun, Genç MÜSİAD"ın amaç ve hedeflerinden bahsederek, 2012 yılında yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bursalı firmalar bu fuara odaklandı Bursalı firmalar bu fuara odaklandı

Kendisine yapılan bu ziyaretten duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Aziz İnci ise: "Geçtiğimiz günlerde yurt dışına bir gezimiz oldu. Ziyaretimiz çerçevesinde gittiğimiz Almanya"nın nüfusunun büyük bir çoğunluğunun yaşlı nüfustan olduğunu istişare ettik. Yaşlı nüfus demek devlete ekstra yük demektir. Ama Türkiye"mizin açıklanan nüfus rakamlarını incelediğimizde nüfusun yarından fazlasının 30 yaşın altında olduğunu görüyoruz. Bu bizler için çok önemli bir avantaj. Bu avantajı İnegöl"de de görmekteyiz. Sizler gibi genç yaşta iş hayatına atılan girişimci gençler sayesinde İnegöl kalkınacaktır. İnegöl"ün geleceği sizlersiniz. Yani sizin gibi genç işadamları. Bu nedenle toplumda sorumluluk almaya hazır olun."diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Genç MÜSİAD Yönetimi Kaymakam Aziz İnci"ye bir çiçek takdim etti.

Ziyarette Başkan Abdurrahim Uzun"un yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Önder Duran, Ramazan Aksugül, Faruk Seymen, Oğuz Koçan, Mesut Ergene, Erdem Eligür, Emin Genel, Ehad Yıldız, Mutlu Ataç, Ömer Ayhan ve MÜSİAD Şube Sekreteri Emin Süküt"te hazır bulundu.