Spor Toto 2. ve 3. Lig'de 2015-2016 sezonu fikstürü çekildi.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki idari merkezinde bulunan Orhan Saka Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekimine, TFF yönetim kurulu üyeleri Arif Koşar, Ali Düşmez ve Mustafa Çağlar, genel sekreter Kadir Kardaş ile Spor Toto 2. ve 3. Lig'de mücadele edecek kulüplerin temsilcileri katıldı.

Fikstür çekiminden önce bir konuşma yapan TFF Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar;

"Kulüplerimizin seyahat-konaklama bedellerinin, hesaplarına bu ay sonunda direkt olarak yatırılacağı bilgisini de sizlerle paylaşmak istiyorum. Ayrıca, seyahatlerinizde THY'de olduğu gibi Anadolu Jet'ten de yüzde 50'lik iskontodan yararlanabilmeniz için yaptığımız çalışmalar da sürüyor. En kısa sürede bunun gerçekleşmesini umuyoruz."

"2015-2016 sezonu Spor Toto 2. ve 3. Lig Fikstür Çekimi, tüm futbol camiasına hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş” Ali Koç: “Fenerbahçe’nin son 10 yılda başına gelen hangi takımın başına gelmiş”

Konuşmanın ardından kura çekimi yapıldı. Kura sonucunda Kırmızı Grupta mücadele edecek olan İnegölspor, ilk haftada deplasmanda Tarsus İdmanyurdu karşı karşıya gelecek.

Kırmızı Grubun ilk hafta maçlarının programı şöyle;

Fatih Karagümrük-Keçiörengücü

Tuzlaspor-Aydınspor 1923

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor-Bucaspor

Tokatspor-MKE Ankaragücü

Kocaeli Birlikspor-Gümüşhanespor

Ankara Demirspor-Sivas Belediyespor

Manisaspor-Kartalspor

Tarsus İdmanyurdu-İnegölspor

Tepecikspor-Eyüpspor

Bu arada Spor Toto 2. Lig'de birinci devre 6 Eylül 2015'te başlayıp 20 Aralık'ta sona erecek. İkinci devre ise 17 Ocak 2016'da başlayacak ve 30 Nisan'da sona erecek.