21 Mart Pazar günü yeterli çoğunluk sağlanamaması nedeniyle gerçekleşemeyen genel kurul, 28 Mart Pazar günü çoğunluk aranmaksızın pandemi kurallarına uygun şekilde gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığını Cemal Arık, Katip Üyelikleri Burhanettin Özdemir ve Türker Kanar'ın yaptığı Genel kurulda 46 üye oy kullandı. 2 dönemdir Dernek Başkanlığını yürüten İhsan Gönül ve arkadaşlarının tek liste ile aday olduğu genel kurulda, mevcut başkan İhsan Gönül, güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi.

Başkan İhsan Gönül konuşmasında, iki yıllık faaliyetlerini anlattı. Yeni dönemle alakalı müjde veren Başkan Gönül, Dernek üyelerine ve Fenerbahçelilere layık sosyal tesisleri ile dernek binasının yapılması için çalışacaklarını, bu projeye destek verecek bir çok sanayici üyenin ve Fenerbahçelilerin olduğunu söyledi. Dilek ve temennilerde söz alan Onursal Başkan Refik Tabakoğlu ise duygusal bir konuşma yaptı.

TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu TOFAŞ'ın pilot okulu Türkiye üçüncüsü oldu

İhsan Gönül başkanlığındaki yeni yönetimde; Ergün Yıldız, Hakan Yoldaş, Ünal Tiryaki, Mustafa Murat Ekinci, Nezahat Balkış, Nilüfer Ezim, Levent Ölmez, Hakan Sorguç, Deniz Erdem, Atalay Kiremitçi, Doğan Temizkan, Tarık Tuğ, Kamil Çetin ve Tayfun Fergana yer aldı. Denetleme Kurulu ise İsmail Fergana, Burhanettin Özdemir ve Şakir Çalışkan'dan oluştu.