Bu doğrultuda farklı araçların kullanımı gerekli olurken kısa sürede geri dönüşler sağlanabilir. Reklamcılık sektöründe son dönemin en önemli ürünlerinden birisi olarak led ekran gösterilebilir. Birçok işletme açık ya da kapalı alanlarda led ekranları kullanarak tanıtımlarını gerçekleştirmeye devam etmektedir. Led ekranın tercih edilmesinin de farklı sebepleri bulunur.

Led ekranların işletmeler tarafından tercih edilmesinin en önemli sebebi olarak istenen boyutlarda üretilebiliyor olması gösterilir. İşletmelerin ihtiyaç duydukları ekran boyutları son derece farklı olabilir. Bir mağaza, led ekran kullanarak ürünlerini tanıtmak isterse 2 metre boyunda ve 75 cm. genişliğinde bir ürünü tercih edebilirler. Ancak alışveriş merkezinin tanıtımı için duvarda bir ekran kullanılacaksa bunun ebatları onlarca metreyi bulabilmektedir. Led ekranların her iki seçenekte de kullanılabiliyor olması en önemli özellikleri olarak gösterilir.

Güneş Işığında Dahi Muhteşem Görünüm

Tanıtım için tercih edilebilecek olan ürünler akşam saatleri geldiğinde rahatlıkla dikkat çekici bir hale gelebilirler. Eski dönemlerde işletmeler basit bir ışıklandırma ile akşam vakitlerinde dikkati çekmeyi başarabilmekteydiler. Günümüzdeki rekabet ortamında ise tanıtımların hem gündüz hem de gece saatlerinde başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesi gerekir. Bu sebeple de gündüz saatlerinde de dikkat çekebilecek ve herkes tarafından görülebilecek ürünlere ihtiyaç duyulur. Bu aşamada da led ekran sistemleri devreye girer. Led ekranların üretiminde kullanılan teknoloji, güneş ışınlarından olumsuz bir şekilde etkilenmeden aynı görüntü kalitesini sunmaya devam etmektedir.

Şehir merkezlerinde yer alan totem led ekranlar sürekli olarak yayınlarına devam ederken günün her saatinde çok uzak mesafeden görülebilmektedir. Benzer bir şekilde alışveriş merkezlerinde ki devasa ekranlar da güneş ışığının altında rahatlıkla takip edilebilir. Led ekran sistemleri hem gündüz hem de akşam saatlerinde yüksek verimle görüntü sunması sebebiyle harcanan paranın karşılığını vermektedir. Ömrünün oldukça uzun olması ve dış etmenlere karşı çok dayanıklı olması, işletmelerin kısa vadede ekstra harcamalardan kaçınabilmesini sağlamaktadır.

2024 İlk Ay Tutulması Ne Zaman Nereden Görülecek 2024 İlk Ay Tutulması Ne Zaman Nereden Görülecek

İşletmeye Özel Led Ekran Üretimi

İşletmelerin ihtiyaç duydukları led ekranlar birbirlerinden çok farklı olabilmektedir. Boyut, piksel aralığı ya da tür olarak çok farklı led ekranlar üretilebilir. Bu doğrultuda işletmeler kendileri için en uygun olan ürünleri seçmek için led ekran üretimi yapan firmalara başvuruda bulunmalıdır. Eğer yalnızca satış işlemlerini gerçekleştiren aracı firmalara giderlerse bu firmalarda mevcut birkaç ürün üzerinden seçimlerini yapmak zorunda kalacaklardır. Ancak üretici firmalar her zaman talepleri harfiyen uygulama fırsatı bulmaktadır.

Teknoloji sektörünün en önemli ürünlerinden olan led ekranları satın almak isteyen kişiler, Türkiye içerisinde uzun yıllardır hizmet veren yerli firmaların arayışına girerler. Bu arayışları onları Fetih Led firmasına yönlendirecektir. Led ekran üretimi konusunda kendisini kanıtlamış olan firma, işleyişine her geçen gün büyüyerek devam etmektedir. İşletmelerin isteklerine özel olarak yanıt veren ve istenen boyutlarda led ekranları üretebilen bu firma sayesinde reklam ve tanıtım işlemleri kusursuz bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir. Ekranları satın almayı düşünen kişiler firmaya giderek yetkili kişiler ile görüşüp siparişlerini kolaylıkla tamamlayabilmektedir.