TAKIMA ABİLİK YAPIYOR

Milli Takımın Yarısı İnegöl’den Milli Takımın Yarısı İnegöl’den

Karadeniz Güvenspor tesislerinde düzenlenen imza töreninde yönetim kurulu üyesi Fatih Zeren ve sportif direktör Sadullah Kaldırım hazır bulundu.

Karadeniz Güvenspor yönetim kurulu üyesi Fatih Zeren yaptığı açıklamada "Geçen sezon takımın ikinci kaptanı Erdinç Örük ile sözleşme yeniledik. Fatih'in takımda bulunan genç oyunculara abilik yapacağına inanıyoruz. Hocamızın raporları doğrultusunda transferlerimizi yapmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz sezon takıma katkısı olan oyuncularımızla sözleşme yeniliyoruz. Fatih'in geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda iyi bir performans sergileyerek takımda bulunan gençlere örnek olacaktır" dedi.

1991 doğumlu sol açık mevkiinde oynayan Erdinç Örük futbola 2004 yılında Dudulluspor da başladı. 7 sezon Dudulluspor altyapısında forma giydikten sonra Karasuspor'a transfer oldu. Tecrübeli oyuncu daha sonra sırasıyla Sultanbeylispor, Karabekirspor, Modafen, AtaşehirÇamolukspor formalarını giydi. Geçtiğimiz sezon devre arasında Karadeniz Güvenspor'a transfer olan Erdinç Örük, yeni sezonda da Bordo mavili formayı giyecek.