Alınan bilgiye göre; Dömez Mahallesinde gerçekleşen düğünde, eğlence sırasında bazı kişiler, yanında bulunan silahlarla havaya ateş açtı. Bu sırada ateşlenen silahların birisinden çıkan kurşunlar düğünde bulunan Necmi Çelik'e isabet etti.

Çelik'in yaralandığını gören vatandaşlar durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri, ağır yaralanan kişiye ilk müdahaleyi burada yaptı.

Müdahalenin ardından yaralı, ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Yaralı burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından jandarma ekipleri, olay yerinde inceleme yaptı. Düğün magandası, düğün görüntülerinin izlenilmesi sonucu ortaya çıkacak.

Öte yandan düğün sırasında çekilen görüntülerde; davetlilerin meydanda oynadığı sırada silahlarına davranan magandaların grup halinde silahlarını ateşlediği, bir süre sonra silah sesinin yerini makineli tüfek sesinin aldığı ve bir magandanın ise oturduğu masada ayağa bile kalkmadan silahını ateşlediği görülüyor.