Magnum dondurmaları neden toplatıyor? Magnum dondurmaları neden toplatıyor?

ILICALI'DAN KAMPANYA

Türkiye, 6.8 büyüklüğündeki depremle sarsılan Elazığ için tek yürek oldu. Acun Ilıcalı, Elazığ depremi nedeniyle zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyası başlattı. Çok sayıda ünlü ve zengin ismin yanı sıra birçok vatandaş da kampanyaya katkıda bulundu. Acun Ilıcalı'nın başlattığı yardım kampanyasında 51 milyonun TL bağış toplandı.

MOBİLYALARI MOBİLİYUM KARŞILAYACAK

Yayına bağlanan Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han ; "Elazığ'da meydana gelen deprem sonrası 50 Bin TL nakit olmak üzere ve evlerini kaybederek mağdur olan tüm vatandaşlarımızın da mobilyaları İnegöl Mobiliyum AVM esnafları tarafından karşılanacak" dedi. Talha Timur Han'ın bu sözü sonrası başta Acun Ilıcalı olmak üzere salondakiler uzun süre Talha Timur Han'ı alkışladı.

MOBİLYALAR İNEGÖL'DEN

Konuyla alakalı açıklama yapan MOBİLİYUM Yönetim Kurulu Başkanı Talha Timur Han, "Elazığ'da yaşanan depremde gönül isterdi ki hiçbir can kaybı olmasın. Üzülerek söylüyorum ki; 39 vatandaşımız hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bizlerde yaraların sarılması adına nakti olarak 50 Bin TL destekte bulunduk. İnegöl mobilyası adına, depremde zarar gören evleri yıkılan ailelerin tüm mobilya ihtiyaçlarını bedeli ne olursa olsun mobilya AVM olarak karşılamak istediğimizi söyledik. Bu gün itibariyle kampanyamızı başlattık. İnşallah ülkemizde bir daha bu acılar yaşanmaz. Şu da bir gerçek ülkemizde daha sağlıklı konutlar yapıp daha bilinçli nesiller yetiştirerek bundan sonraki depremlere hazırlıklı olmak lazım diye düşünüyorum. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla evler yapılıyor. Bizlerde evlerin yapımının ardından mobilya ihtiyaçlarının tez zamanda karşılanması için çalışmalarımızı hızlandıracağız." dedi.