Çalışanlarına yönelik her yıl çeşitli faaliyet ve gezi düzenleyen İnegöl Damla Ortak Sağlık Güvenlik Birimi, bu yıl da çalışanlarını Afyon'a götürdü.

Otelde konaklayan çalışanlar stres atarak güç depoladı. Çalışanlara yönelik düzenlenen etkinlikte; şehir gezilerek Ulu cami Mevlevi dergahı ve cami ziyaretleri yapıldı ve Afyon kalesine çıkıldı.

Düğünlerde Takı Takibini Kolaylaştıracak Yeni Uygulama: Takı Takip Düğünlerde Takı Takibini Kolaylaştıracak Yeni Uygulama: Takı Takip

9 senedir İnegöl'de İşyeri hekimliği ve İş güvenliği uzmanlığında hizmet veren firmanın sahiplerinden Dr. Mehmet Ali Cantürk ve Dr. Hüseyin Beytekin, çalışanların enerji toplaması için 2017 yılında Safranbolu, Kastamonu ve Amasra gezisi düzenlediklerini, 2019 yılında Konya Mevlana Şebi Aruz törenlerine katıldıklarını ve olumlu cevap aldıkları için bu sene de Afyonkarahisar gezisi düzenlediklerini söyledi.

Her sene böyle moral yükseltici gezilerin yapılacağını söylenirken; açıldığı yıldan beri aynı çalışanlarla işlerine devam ettiklerini belirten Cantürk, çalışanlarının motivasyonunun her şeyden önce olduğunu belirtti.