CHP'de Necmi Demir, yeni ilçe başkanı Kemal Torun'a görevini devretti.

CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı CHP'nin kazandığı Pınarbaşı'na kayyım atandı

Partililerin de katıldığı devir teslim töreninde konuşan Necmi Demir; "Siyasi partilerde başkan ve yönetimler göreve gelirler, görevlerini sona erdiğinde de ayrılırlar. 3 yıl bu görevi yerine getirdik. Bu süreçte eleştiriler varsa hepsini, üstüme alıyorum. Son kongremizde 3 adayımız yarışmıştır. Kavgasız gürültüsüz şekilde atlattık. Ben isterdim ki o genç arkadaşlarımızın yer aldığı grupta burada olsaydı. Biz bu yaşta davaya sahip çıkıyorsak keşke onlar da gelseydi. Sizlere karşı yazılı basında sosyal medyada kırmış olduğumuz insanlar olabilir. Onun için özür dilerim. Ben 1968 yılında CHP'ye üye oldum. SHP döneminde CHP döneminde elimden geleni yaptım, borcumu ödediğimi düşünüyorum. Yeni yönetimimize başarılar diliyorum" dedi.

Yeni Başkan Kemal Torun da yaptığı konuşmada; "Bildiğiniz gibi bir kongre süreci geçti. Hem kongre hem de konferans şekilde geçti. Tartışmasız en güzel şekilde bir kongre atlattık. Bize bu görevi verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Genç arkadaşlarımızla yarıştık. Onları da kutluyorum. Genç arkadaşlarımızın geliyor olması da bizleri mutlu ediyor. İnegöl 60 ilden büyük ekonomiye sahip bir ilçe. İnegöl il olmayı hak ediyor. Biz İnegölümüzün il olması talebini tekrar tekrar gündeme getirdik, getirmeye devam edeceğiz. Biz köy köy, mahalla mahalle dolaşacağız. AKP kurulduğundan beri devlet kaynaklarını kullanarak bir basın karteli oluşturdu. Halkımızı yalanlarla kandırmaya çalıştı. Biz ev ev dolaşarak doğruları anlatacağız. Tekrar bizi seçtiğiniz ve devir teslim programımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Necmi Demir, Kemal Torun'a çiçek takdim ederken; Torun da Demir'e 6 okun yer aldığı bir plaket takdimi yaptı.