KAHVALTI YAPTILAR

İnegöl Belediyesi Fatma Göztepe Huzurevinde kalan yaşlılar, zaman zaman ilçedeki farklı işletmelerin davetlerine katılıyor. Huzurevi sakinlerine yalnız olmadıklarını hissettirmek, büyüklerimize örf, adet ve ananelerimiz gereği sahip çıkmanın örneği olan bu davetlerle, huzurevinde kalan yaşlılar da hem sosyalleşmiş oluyor hem de halkın içerisinden kopmayarak yaşamlarını mutlu şekilde sürdürmeye devam ediyor.

E-Ticaret ve Dijital Pazarlama GTB’de konuşuldu E-Ticaret ve Dijital Pazarlama GTB’de konuşuldu

Daha önce farklı işletmelerin davetlerine katılan huzurevi sakinlerini, dün sabah Çamlıca Restaurant misafir etti. Kahvaltı için Çamlıca Restauranta gelen 24 huzurevi sakinine huzurevi idarecileri ve Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger de eşlik etti.

ONLAR TÜM ŞEHRİN BÜYÜĞÜ

Kahvaltı sonrası bir açıklama yapan Çamlıca Restaurant sahibi Bülent Temelli, huzurevinde kalan yaşlıların tüm şehrin büyükleri olduğunu ifade etti. Kendilerinin de firma olarak büyüklerini ağırlamak adına böyle bir davet verdiklerini belirten Temelli, "Bizleri kırmayarak huzurevinde kalan yaşlılarımızı davetimize getiren İnegöl Belediyesi idarecilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger de huzurevinde kalan vatandaşların sosyalleşmesi adına bu tür etkinliklerin önemli olduğunu dile getirdi. Dülger, "Çamlıca Restauranta bizleri misafir ettikleri için teşekkür ediyoruz. Bu tür davetler huzurevinde kalan yaşlılarımız açısından farklı bir güzellik oluyor. Bizler belediye olarak büyüklerimizin huzuru ve rahatı için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak onların ilgiye, sevgiye ihtiyaçları var. Vatandaşlarımızdan ricamız huzurevimizi ziyaret ederek zaman zaman buradaki yaşlılarımızın ellerini öpsünler, onlara yalnız olmadıklarını göstersinler" dedi.