Geçtiğimiz yıl başlayan ve 2 yıldır artık Cuma sabahlarının vazgeçilmezi haline gelen Bereket Sofrası Halk Günleri etkinliği, bu hafta Hacı Yusuf Şahin camiinde düzenlendi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş,

"Temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra eğitim, sağlık, spor alanlarında yaptığımız projelerle ilçemize değer katmaya devam ediyoruz.

Tüm bunların yanı sıra gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel faaliyetlerle de halkımızla buluşmaya devam ediyoruz."

"Bu kapsamda halkımızla buluşma adına başlattığımız ve büyük bir teveccüh gören 'Bereket Sofrası' birlik ve beraberliğin en güzel örneğini bizlere göstermektedir.

Her Cuma sabahı şehrimizin bir camisinde buluşarak hemşerilerimizle bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımız da bu buluşmalara büyük ilgi gösteriyor."

BİRLİK BERABERLİK VURGUSU

"Bugün de istedik ki Bereket Sofrasını Hacı Yusuf Şahin Camisi cemaatimizle birlikte kuralım.

Ancak programda bir değişiklik yaparak bu haftaya mahsus Pazar gününe aldık. Camimizin her ayın ilk Pazar sabahı cemaatle buluşma programı olduğunu öğrendik.

Bizler de bu programa iştirak ederek Bereket Soframızı cemaat buluşmasında kurmak istedik."

"Bereket Sofrası buluşmalarıyla hem sabahımızı bereketlendirelim hem de mahalle sakinleriyle hemhal olalım istedik.

İçinde bulunduğumuz bu dönemde kardeşlik ilişkilerimizin gelişmesine, birlik ve beraberlik duygularımızın güçlenmesine ihtiyacımız var.

İşte bu buluşmalar kardeşliğimizin, birlik ve beraberliğimizin harmanlanmasına vesile oluyor. Bu nedenle Bereket Sofrası buluşmalarımızı önemsiyoruz" dedi.

Çorlu tren kazasında karar çıktı Çorlu tren kazasında karar çıktı