ENGLİSH INN YABANCI DİL OKULUNDAN ÖZEL İNDİRİM

Dün English Inn Yabancı Dil Okulu'nda düzenlenen toplantı sonrası imzalanan protokol kapsamında dernek üyelerine %.20' lik indirim imkanı sağlandı.

Toplantıda konuşan English İnn Yabancı Dil Okulu Müdürü Yağmur Akman; "Dünyanızın sınırları dilinizin sınırları kadardır" sloganıyla çıktığımız bu yolda, kaliteli eğitim kadromuzla belirlediğimiz hedefler çerçevesinde 2018 yılında kurulan Yabancı Dil Okulumuz, şuana kadar başarılı bir grafik çizerek eğitim ve öğretim çalışmalarını sürdürmektedir.

Kursiyerlerimizin aldıkları eğitimleri ile kendilerini geliştirerek gerek sosyal hayatlarında gerekse kariyerlerinde fark oluşturmaları, başarılarını hayatlarında yansıtabilmeleri bizim en büyük önceliğimizdir. Bu kapsamda hem Türk hem yabancı öğretmenlerimizle verdiğimiz okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise ve yetişkin genel İngilizce eğitimimiz, dil bölümü öğrencilerine akademik eğitimimiz YDS, TOEFL, IELTS gibi sınavlara hazırlık eğitimimizin yanında kurumlara verdiğimiz mihmandarlık ve tercümanlık hizmetlerimize ek olarak yeni yapmış olduğumuz anlaşmalarla dil eğitimini tamamlayan kursiyerlerimize artık Avrupa Dil Portfolyosu' yla uluslar arası geçerli dil sertifikası vererek dil eğitimini kurumumuzda alan kursiyerlerimize eğitimlerini pekiştirmek amaçlı İngiltere Brighton' da anlaşmalı dil okulumuzda dil eğitimi almalarına imkan sağlayarak eğitim sistemimizin üzerine katarak yolumuza devam ediyoruz.

Daha önce ilçemizdeki birçok kurum, kuruluş ve STK ile yaptığımız protokollerimize bugün bir yenisini daha ekliyoruz. Dil eğitimine gösterdikleri hassasiyetten dolayı İlçemizin etkin ve köklü STK'larından olan Balkan Göçmenleri Kültür Derneğimizin başkanı Mustafa Kahraman' a ve tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz. Derneğimiz ile yaptığımız anlaşma çerçevesinde dernek üyelerimize ve birinci derece yakınlarına % 20' lik bir indirim imkanı sağlıyoruz. Protokolümüzün hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm dernek üyelerimizi okulumuza davet ediyoruz" dedi.

Bal-Göç Derneği Başkanı Mustafa Kahraman da ; "Bal-Göç İnegöl Şubesi olarak English Inn Dil Okulu ile yapacağımız protokol anlaşması hayırlı olsun. İnegöl'ümüzde faaliyette bulunan English Inn Dil Okulu İnegöl halkının özellikle yabancı dil öğrenme konusundaki açığını kapatma konusunda güzel çalışmalarda bulunmaktadır. Derneğimizin üyelerinin English Inn Dil Okulu'nun etkinliklerinden indirimli olarak yararlanacağı bu protokol tekrar iki taraf için de hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

İnegöl Okyanus Koleji'nde 23 Nisan Coşkusu İnegöl Okyanus Koleji'nde 23 Nisan Coşkusu