2018-2019 eğitim -öğretim yılında açılışı gerçekleştirilen İnegöl Kampüsü, 3 yıldır Anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi olarak İnegöl halkına eğitim hizmeti veriyor.

SANKO Okulları öğrencilerinin Fırst Lego başarısı SANKO Okulları öğrencilerinin Fırst Lego başarısı

Okulun yönetim değişikliğiyle birlikte İnegöl Bahçeşehir Koleji İnegöl Kampüsü yöneticiliğine İnegöl'de yetişen eğitimin duayeni, deneyimli yönetici Erol Baştürk atandı. Tüm yönetim kadrosunun değişmesiyle birlikte İnegöl Bahçeşehir Koleji'nde yeni bir dönem başladı.

Deneyimli eğitimci ve yönetici Erol Baştürk, yönetimin her kademesinde görev yaptı. İlkokul müdürlüğü, ortaokul müdürlüğü, lise müdürlüğü ve İlçe milli eğitim şube müdürlüğü görevlerinde bulundu.

30 Yıllık devlet hizmetinden emekli olduktan sonra da 12 yıldır da özel öğretim kurumlarında hizmet veren çalışkan yönetici Erol Baştürk, sırasıyla Kültür Eğitim Kurumları, Emine Örnek Eğitim Kurumları, Kosova Eğitim Kurumları ve son olarak da Venüs Kampüs Eğitim Kurumları'nda yönetici olarak çalıştı.

Çalıştığı kurumlarda çalışkanlığı, üretkenliği ve iş disiplini ile başarılı çalışmalara imza atan Erol Baştürk bundan böyle İnegöl Bahçeşehir Koleji İnegöl Kampüsü'nün başarısı için ter dökmeye, eğitim ve yönetim alanındaki deneyimini çalışma arkadaşlarıyla paylaşmaya devam edecek.