ZARAFET OKULLARI'NDA ANLAMLI ETKİNLİK

Düzenlenen etkinlik ile ilgili Özel Zarafet Okulları Müdürü Göksoy DOĞAN şu açıklamalarda bulundu:"Babalar çocukları ile daha fazla vakit geçirmek istiyor, fakat gün içerisindeki yoğun iş temposundan sonra buna fırsat bulamıyorlar. Bu nedenle babaların çocukları ile geçirdikleri zaman diliminin verimli olabilmesi, çocuklarının gelişimlerine katkı sağlayabilmeleri ve kaliteli zaman geçirebilmeleri için onları ortak zaman ve ortak mekanda ortak amaç ile buluşturmak istedik. Bu etkinliklerimizi İnegöllü Anne ve Çocukların ücretsiz katılım sağladıkları "Anne-Çocuk Atölyeleri" kapsamında sıklıkla yapıyorduk. Okul ve aile paydaşlarının birlikte çocuğun gelişimine katkı sağlaması gerektiği düşüncesinden yola çıkarak etkinliğimizi; çocukluğumuzda yaptığımız; uçak yapımı, uçurtma yapımı, telden araba yapımı gibi beceri atölyeleri ve çocukluğumuzun oyunları olan yakar top, mendil kapmaca, su taşıma, misket, halat çekme, çuval yarışı, bilek güreşi, ok atma, dart yarışması gibi etkinlikler ile zenginleştirdik.

ÇOCUKALRINIZLA VAKİT GEÇİRİN

Burada aktardığımız gelişimsel katkıların dışında daha sayamadığımız nice oyun ve etkinlikleri inşallah bundan sonraki süreçlerde çocuklarımızın yaşantılarına dahil etmeye çalışacağız.

Anne-babaların çocuklarının başını okşadığı 1 saniye bile, çocuğun beyninde muhteşem oluşumlara vesile olurken, onlarla oyun oynamanın ve birlikte bir şeyler üretmenin nelere vesile olacağını hayal ederek babaların çocuklarıyla daha fazla vakit geçirmesini diliyorum." dedi.

Bursanın o ilçesinde minik sporcular ödüllerini aldı Bursanın o ilçesinde minik sporcular ödüllerini aldı

Okul Müdürü Göksoy DOĞAN, etkinliğe sporcuları ile katılan bilek güreşi İnegöl Temsilcisi Sinan AKTAŞ' a, yine sporcuları ile katılarak destek veren Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Okçuluk Antrenörü Rıfat KURBAN' a ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürümüz Yusuf Şevki YÜCEL' e desteklerinden dolayı teşekkür etti.