Kulüp Başkanı Yusuf Şen, erteleme maçında galibiyet elde ederek Play Of yolunda büyük bir avantaj yakalamak istediklerini belirtir.

İnegölspor'da üst üste alınan 5 galibiyetin sevinci sürüyor. Başkan Yusuf Şen sezon öncesinde iyi bir transfer politikası izlediklerini, genç, yetenekli ve futbol oynamasını seven mücadeleci isimleri bir araya getirdiklerini söyler.

Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu Caner Taban, İnegölspor'da Teknik Sorumlu Oldu

Şen, gazetemize yaptığı açıklamada şu sözlere yer verir; " Kırıkkalespor iyi bir takım, son oynadığımız karşılaşmada bunu gördük, ancak maç öncesinde bizim daha iyi bir takım olduğumuzu söyledim ve sonuçta gülen biz olduk. Bu galibiyet ve ligde alınan diğer sonuçlar ile birlikte en yakın rakibimize 4 puan fark attık. Bir maç eksiğimiz var, yani erteleme maçı. Çarşamba günü Eskişehirspor ile oynayacağımız erteleme maçını da kazanarak farkı 7'ye çıkarmak ve biraz daha rahatlamak istiyoruz. Karşılaşmayı seyircisiz oynayacak olmamız belki dezavantaj gibi görülebilir. Ama biz ilk kez seyircisiz bir maça çıkmıyoruz. Lideri burada yenerek onlara ilk yenilgiyi İnegöl'de tattırmak istiyoruz. Onlar kadar bizde iddialıyız" diye konuştu.