Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkanı Alper Taban, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, İTSO Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş ile vatandaşların katıldığı açılışta konuşan işyeri sahiplerinden Yusuf Sert, açılışa katılanlara teşekkür etti.

Ahsen kimya olarak hedeflerinin ürettikleri lipo markası deterjanı Türkiye'ye ve dünyaya duyurmak olduğunu aktaran Sert, "İnegöl'de ürettiğimiz lipo markalı deterjanı yurt dışı satış noktasını Bosna Hersek'te kurduk. Bizlerden desteklerini esirgemeyen müşterilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Firma sahiplerinden Ömer Sert ise "Ahsen temizlik ile bşalayan Ahsen kimya ile devam eden firmamız, 2020 yılında Ahsen global olarak Bosna Hersekte faaliyetlerine başladı. Hedefimiz firmamızı ve kendi markamızı Bosna Hersek'ten balkanlara ve avrupaya ihracat yapan bir konuma taşımak. Pandemi öncesi ilk ihracatımızı Bosna Hersek'e gerçekleştirdik. Hırvatistan, Sırbistan ve Karadağ gibi ülkelerle de çalışmalarımız devam ediyor. Açılışımıza katıldığınız için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Yeni işyerinin hayırlı olmasını temenni eden Belediye Başkanı Alper Taban da, İnegöl'ün müteşebbis ruha sahip olduğunu belirterek, şehirde ticaretin her zaman olduğunu vurguladı.

İnegöllü Mobilyacılar Özbekistan'a Gidiyor! İnegöllü Mobilyacılar Özbekistan'a Gidiyor!

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ise yeni işyerinin hayırlı olmasını temenni etti. Açılışta son olarak konuşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "50 yıllık mobilya caddesi olan Osmanbey Caddesi bir değişim içerisinde. Değişim ve dönüşüm ticaretin doğasında var. Yeni mağzanın İnegöl'e hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Konuşmaların ardından Kuranı Kerim okunarak dua edildi. Daha sonra kurdele kesimiyle mağazanın açılışı gerçekleştirildi.