İlçemizde uzun yıllar Milli Eğitim Şube Müdürlüğü yapan Özer Yılmaz, görev yaptığı dönemlerde başarılı çalışmaları nedeniyle çok sayıda takdir ve teşekkür ile taltif edilmişti.

Bulgaristan Türkü Öğretmen Mehmet Ali Deniz'i tanıyor musunuz? Bulgaristan Türkü Öğretmen Mehmet Ali Deniz'i tanıyor musunuz?

Şube Müdürlük görevinden ayrıldıktan sonra resmi ve özel okullarda yöneticilik görevi yapan Yılmaz bu süreçte edebiyat dünyamıza değerli eserler kazandırdı. Aynı zamanda Genç Gazetede köşe yazarlığı yapan Yılmaz'ın ilk eseri 'Kar Güneşi' Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kabul görerek kütüphanelere dağıtımı yapıldı.

'Kar Güneşi' Romanı, kişisel gelişim ile toplumsal değerlerimizin birlikte harmanlanarak, Anadolu da zor şartlarda yaşamını sürdüren ailelerin hayat mücadelesini ve geleneksel değerlerin yaşantılar üzerinde ki etkileri anlatılmaktaydı.

Eğitimci-yazar Özer Yılmaz, 'Kale kardeşliği' isimli ikinci kitabını çıkardı. Yılmaz'ın yeni eseri tarihi bir roman olup gerçek ile kurgu iç içe kurgulanmış. 'Kale Kardeşliği'nde tarihi ve kültürel değerlerin ön plan tutulması hedef seçilmiş ve vatan sevgisi değer olarak işlendi. Ceviz Yayıncılıktan çıkan 'Kale kardeşliği' romanını internetten cevizyayincilik.com adresinden, D&R ve İDEFİX'te bulmak mümkün.

Ziyaret için teşekkür eden Genel Yayın yönetmenimiz Ömer Şen ise Yılmaz'a başarılarının devamını dileyerek kendisine teşekkürlerini sundu.