Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün akşam yaptığı konuşmada, 30 büyük şehir ve Zonguldak'ta araç giriş çıkışının 15 gün sınırlandığını ve 20 yaş altı vatandaşların sokağa çıkmasının yasaklandığını açıkladı. Sokağa çıkma yasağının kapsamının genişletilmesiyle birlikte 65 yaş üzerinin yanı sıra, 20 yaş altındaki gençler ve çocuklar da uygulamaya alındı. Böylece genç nüfusa sahip Türkiye'de izolasyon oranı yükselirken, Bursa'nın üçte birine sokağa çıkma yasağı geldi. İnegöl'de ise bu oran %40.

Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız" Milli Eğitim Bakanı Tekin: "Öğretmen atama sayılarını önümüzdeki hafta içerisinde açıklayacağız"

İnegöl nüfusunu 3'te 1'i 20 yaş altındaki genç ve çocuklardan oluşuyor. 20 yaş altındaki 87 bin 741 kişi ile 65 yaş üstündeki 21 bin 159 kişiye sokağa çıkmak yasaklandı. İnegöl'de toplam 108 bin 900 kişi için yasak Cumartesi 00.01 itibariyle başladı.İnegöl'de sokağa çıkamayacakların sayısı, Tunceli, Bayburt ve Ardahan toplam nüfuslarından daha fazla.